SAMSUNSPOR TARAFTARINDAN ÖĞRENCİLERE YARDIM ÇAĞRISI

SAMSUNSPOR TARAFTARINDAN ÖĞRENCİLERE YARDIM ÇAĞRISI
Samsunspor Şirinler Taraftar Grubu sosyal paylaşım sitesi üzerinden başlattıkları kampanya ile çocuklar için yardım çağrısında bulundu.

BAŞKAN SOYKAN'DAN YARDIM ÇAĞRISI
PTT 1.Lig ekiplerinden Samsunspor taraftarları Facebook üzerinden kampanya başlattı. Şirinler Taraftarlar Derneği Başkanı Mehmet Soykan, kış mevsimine yaklaşılması ile soğukların etkili olmaya başladığını söyledi. Soykan, köy okullarında görevli öğretmenlerin kendilerine 'Şirinler Taraftar Grubu' olarak öncü olmalarını istediklerini belirterek şöyle dedi:

MADDİ DEĞİL SADECE GİYİM
"Öğretmen arkadaşlarımız köy okullarında okuyan ilköğretim okulunun öğrencilerinin çoğunun mağdur olduğu ve kış mevsiminde giyim konusunda sıkıntılar çektiğini söyledi. Bizler de Şirinler Grubu olarak buradan bir kampanya başlatıyoruz. Hepinizin çevresinde çocuklarından yeğenlerinden kalan giymediği mont, kazak, ayakkabı, pantolon, atkı bere, çorap gibi. giymediği giysiler varsa lütfen bunları getirin ve bizler de bunları çocuklarımıza ulaştıralım. Hepinizi bu konuda duyarlılığa davet ediyor ve desteklerinizi bekliyoruz. Kesinlikle maddi yardım alınmayacaktır. Sadece giyim konusunda yardım alınacaktır." NİYAZİ ÖNDAŞ

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.