İŞTE BELGESİ

İŞTE BELGESİ
Gazetemizin dünkü manşeti "Şantaj değil mi?" sorusuyla çıkmış, Gazetemizin İmtiyaz Sahibi ve Genel Yayın Yönetmeni Adnan Bahadır, Köşe yazısında:

"Bunu biz yapmış olsaydık, evimiz, iş yerimiz, yazlığımız, kışlığımız, yedi sülalemizin evi aranıp, şantaj yaptık gerekçesiyle Hakim karşısına çıkarılmıştık" diyerek tepkisini dile getirmişti.

MANŞETİMİZ DOĞRULANDI
Gazetemizin dünkü manşeti "Şantaj değil mi?" olarak çıkmış ve Samsunspor'un 22. Dönem Başkanı Kazım Yılmaz'dan "Gazetem var ha" tehditiyle 650 bin lira talepte bulunulduğunu iddia etmiştik. Bu iddiamızın dayanağı da o dönemde Samsun Büyükşehir Belediyesi Başkan Vekili olan Gazetemizin İmtiyaz Sahibi Adnan Bahadır'ın bizzat şahit olduğu anlatımlarıydı.
Bugün Gazetemizin 16. Sayfasında Samsunspor'un 22. Dönem Başkanı olan Kazım Yılmaz'ın "Varan 2" Kamuoyuna duyurusundan da anlaşılacağı üzere, duyurunun bir bölümünde şöyle diyor:"2014 Ekim ayı içerisinde ziyaretimize gelen (kendi tabiriyle) medya patronuna, Eski Başkan'a sesleniyorum; Samsunspor'dan alacağınız 650.000,00 TL 'yi benden talep ettiniz, şaşkınlıkla ve hayretle bu talebinizi geri çevirdim. Medyam var , gazetem var , televizyonum var diyerek , beni tehdit ettiniz !!! Tehditlerin önemsenip önemsenmediğini sanırım bu ilan yeterince ortaya koymaktadır... Bize ve yönetimimize yapılan karalamaların sonucu, fare doğuran dağ misalinden öte geçemez. Çünkü gerçekler saklanamayacak ve hasır altı edilemeyecek kadar açık seçik meydandadır...
TEMLİKİ NEDEN DURDURDUM
Bu platformda asıl amacın Samsunspor'u kurtarmak mı yoksa karalama yapıp kaçmak mı olduğunu göreceğiz. İzninizle!!! Ben sözümüzü nerede ve nasıl tutmam gerektiğini sizlerden öğrenecek değilim!!!
Temlikleri ertelerken birden ertelemeyi NEDEN DURDURDUM? (Eski başkanla bu konular çoğu kez konuşulmuş, paylaşılmıştı...) Şimdiye dek sessiz kalmış olmam, sizlerin bu karalama kampanyasının haklı olduğunu göstermez... Dileğim , evvelde sizlerle paylaştıklarımı bu kez de kamuoyuyla paylaşmaktır. Çünkü doğru tektir, değişmez.."
Bizim ismini açıklamadığımız medya patronunu ve bu medya patronunun kendisini nasıl ve ne şekilde tehdit ettiğini bu duyuru ile açıklamış oluyor. Tabii dolayısıyla bizim manşetten verdiğimiz ve Adnan Bahadır'ın köşe yazısında dile getirdiği konuları da böylece açıklamış ve aydınlatmış oluyor.
GERÇEK, GERÇEKLERİ YAZIYOR
İsmi gibi olayların GERÇEK yüzünü ortaya koyan gazetemizi izleyin, Samsun'da dönen dolapların takipçisi olarak gerçekleri açıklamaya, yanlış yapanların korkulu rüyası olmaya devam edeceğiz.












HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.