Tekkeköy Belediyesinden Eğitime Tam Destek

Tekkeköy Belediyesinden Eğitime Tam Destek
Tekkeköy Belediyesi Eğitime her alanda destek vermeye davam ediyor.

Tekkeköy Belediyesi İlçenin çeşitli bölgelerindeki okullara yardımlarına aralıksız devam ediyor. Okulların boyası, tadilatı, bahçelerinin düzenlenmesi, istinat duvarlarının yapılması, okul bahçelerinin çit ile çevrilmesi ile öğrencilere kırtasiye yardımı gibi daha bir çok konuda eğitime desteği sürüyor. Yine Tekkeköy Belediyesi tarafından 'Okullar Hayat Olsun Projesi' kapsamında Kutlukent Şabanoğlu Mahallesinde bulunan Nevra - Hilmi Tören İlkokuluna 40 metre uzunluğunda 5 metre yüksekliğinde istinat duvarı yapıldı. Ayrıca yine Tekkeköy Belediyesince okulun bahçesi taş parke ile döşenip çevre düzenlemesi de yapılıyor.
Öğrencilerden pankartlı teşekkür
Okula yapmış olduğu destekten dolayı Tekkeköy Belediye Başkanı Hasan Togar'a teşekkürlerini iletmek isteyen öğretmen, öğrenci ve velileri bir pankart yaptırıp okula astırarak memnuniyetlerini belirttiler. Okul müdürü Halil Vural 'yıllardır maddi imkansızlıklar sebebiyle yapılamayan istinat duvarı Tekkeköy belediyesince yapıldı. Yine okulumuzun bahçesinin taş parke yapılmasına da başlanıldı. Önümüzdeki günlerde okulun bahçesinin parkesi tamamlanacak ardından istinat duvarının üstü demir çit ile çevrilecek. Öğrencilerimiz ders aralarında ve öğle tatilinde bahçede güvenlikli bir şekilde gönül rahatlığıyla vakit geçirebilecekler. Tekkeköy Belediye Başkanı sayın Hasan Togar ve Başkan Yardımcısı sayın Yusuf Sağlam 'a okulumuza yapmış olduğu desteklerden dolayı şahsın, öğretmenlerimiz ve öğrencilerimiz adına çok teşekkür ederim' dedi.
Togar'dan Eğitime Yüzde yüz Destek
Eğitime her alanda desteklerinin aralıksız sürdüğü belirten Tekkeköy Belediye Başkanı Hasan Togar 'öncelikli hedeflerimizden biri ilçemizdeki eğitim seviyesini yükseltebilmek için gerekli çalışmalara destek vermekten geçiyor. Okullarımızın ve öğrencilerimizin ihtiyaçlarına elimizden geldiğince gidermeye çalışıyoruz. Okullarımızın tadilat, boya, çevre düzenlemesi gibi bir daha çok sorununu çözmeye çalışıyoruz. Yine Öğrencilerimize kırtasiye ve eğitim yardımları yapıyoruz. Sosyal belediyecilik anlayışını her alanda olduğu gibi eğitimde de sonuna kadar yaşatıyoruz. Çocuklarımız geleceğimizin teminatı yarınların ve ülkemizin asıl sahipleridir. Çocuklarımıza ve onların eğitimine yapılan tüm yatırımlar yarınlara yapılan yatırımlardır' dedi.
Leyla Asan

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum