Kimse Yokmu’dan eğitimcilere teşekkür sertifikası

Kimse Yokmu’dan eğitimcilere teşekkür sertifikası
Kimse Yok mu Derneği, katarak ameliyatı kampanyasına desteklerinden dolayı Aktif Eğitim-Sen üyelerine teşekkür sertifikası verdi.

Şube Başkanı Hakkı Nazlım, tüm engellemelere rağmen gönüllülerin derneğe destek verebileceğini vurguladı.

Kimse Yok mu Derneği'nin Afrika'da susuzluk nedeniyle görülen katarak hastalığına çare olması için başlattığı ameliyat kampanyası çerçevesinde Sivas Aktif- Sen üyelerinin verdiği destekle 44 kişinin gözlerini açtığını aktardı. Kimse Yok mu Derneği Sivas Şubesi, eğitimcilere desteklerinden dolayı sertifika takdim ederek teşekkür etti.

Sultan Murat Koleji Konferans Salonunda düzenlenen programda konuşan Kimse Yok mu Şube Başkanı Hakkı Nazlım, Afrika'da yürüttükleri katarak projesi kapsamında 27 bin kişinin gözünün açtırıldığını söyledi.

“ENGELLEMELERE RAĞMEN DESTEK OLABİLİRSİNİZ”

Kenya gibi Orta Afrika ülkelerinde insanların temiz suya hasret olduğunu belirten Nazlım, insanların yağmurlar ile çukura dolan sularla hem banyo yaptığını hem o suyu içtiğini anlattı. Açtırdıkları su kuyuları sayesinde de insanların temiz suya kavuştuklarını ifade eden Nazlım, yardım faaliyetlerinin durdurulmasına ve tüm engellemelere rağmen gönüllülerin derneğe destek verebileceğini vurguladı.

Hakkı Nazlım, kampanyalarına destek oldukları için eğitimcilere teşekkür ederken insanların görmesine ve temiz su içmelerine vesile olmak isteyenleri derneğe beklediklerini sözlerine ekledi.

Aktif Eğitim Sen Temsilcisi Levent Nergiz de eğitimciler olarak 44 Afrikalıya katarak ameliyatı yaptırdıklarını anlatarak, Kimse Yok mu Derneğinin yürüttüğü anlamlı projelere desteklerinin devam edeceğini belirtti.

Konuşmaların ardından eğitimcilere teşekkür sertifikaları takdim edildi. Sertifikaları Derneğin Onursal Başkanı Abdullah Döner, Şube Başkanı Hakkı Nazlım ile hizmet gönüllülerinden rahmetli Sıtkı Tuğutlu adına oğlu Naci Tuğutlu takdim etti. CİHAN

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.