AYTAÇ SAMSUN’DA

AYTAÇ  SAMSUN’DA
Gıda sektörünün öncü firmalarından Ülker ve BİM Ticari ortaklığına bağlı Aytaç Gıda, Beyaz Et üretim noktasındaki atılımlarına bir yenisini daha ekleyerek...

Samsun'da Tavuk üretimine başladı. Gazetemiz İmtiyaz Sahibi ve Genel Yayın Yönetmeni Adnan Bahadır'ın Ladik ilçesinde yaptırdığı Tavuk Çiftliğinde üretim yapmak üzere 70 bin civciv Aytaç tarafından Çiftliğe getirildi. Konuyla ilgili bilgisine başvurduğumuz işletme sahibi Adnan Bahadır yaptığı açıklamada “Şehrimizde 120 civarında Tavuk çiftliği bulunmaktadır. Bu çiftliklerin tamamı tek bir Firmadan Civciv almakta ve ürettikleri Tavukları aynı Firmaya satmaktadırlar. Bu durum ticaretteki rekabet ortamını ortadan kaldırdığı gibi üreticiler de ciddi anlamda mağdur olduklarından şikâyetçiler. Bu durumu göz önüne alarak ve tek firmanın yükünü de hafifletmek amacıyla, şehrimize ikinci bir firmanın gelmesinin gerektiğini düşünerek yaklaşık üç-dört aylık bir uğraş sonunda, şehrimize ikinci bir firmanın girmesi temin ettik. Bu çalışmalarımızda bizlere destek veren değerli Milletvekillerimiz Ahmet Yeni ve Tülay Bakır Hanımefendiye şehrin önünün açılması adına verdikleri uğraş için müteşekkirim” dedi.
KOLAY OLMADI
Konuyla ilgili görüşlerini açıklamaya devam eden Bahadır, sektöre girme nedeninin bazı üreticilerin ısrarla sektöre girmesini istemeleri olduğunu ifade ederek, bunun nedeninin ise sektördeki Tekelleşmenin önüne geçip üreticiye destek vermek olduğunun altını çizdi. Adnan Bahadır, Aytaç Firmasını Samsun'a getirmenin çok kolay olmadığını, bu konuda bir hayli uğraş verdiğini ve Milletvekillerinin de destek vermesi sonucu olayın gerçekleştiğini söyledi. Aytaç Firmasının Merzifon'a kadar gelmeyi planladığını ancak oradan Samsun'a gelme planı olmadığını ifade eden Bahadır, yapılan uğraşlar sonunda Aytaç Firmasının ikna edildiğini ve Samsun'a geldiğini ifade etti.
İLK ÜRETİCİ
Aytaç Firmasının Samsun'da ilk üreticisi pozisyonunda olduklarını ifade eden Bahadır , kendisini bir çok üreticinin aradığını ve Aytaç'la çalışmak istediğini söyledi. Aytaç Firmasının ise çalışacağı kimseler konusunda seçici davranıp gözlemlediğini, bunun nedeninin ise, titiz çalışma sebebiyle, Aytaç'ın verdiği hizmetin ve ücretin çok daha farklı olduğunu, dile getirdi. Bahadır, yapılan çalışmanın şehrimiz için hayırlara vesile olmasını temenni etti.

ADNAN BAHADIR'IN KÖŞE YAZISI İÇİN LİNKİ TIKLAYIN..
https://www.dengegazetesi.com.tr/author_article_detail.php?id=9491

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
3 Yorum