ERDOĞAN TOK, "GÜCÜMÜZÜ HALKIMIZDAN ALIYORUZ"

ERDOĞAN TOK, "GÜCÜMÜZÜ HALKIMIZDAN ALIYORUZ"
İlkadım Belediye Başkanı Erdoğan Tok, Ulugazi Mahallesi sakinleri ve esnafı ile bir araya geldi. Başkan Tok, "Halkımızdan aldığımız güç ile hizmet aşkımızı ikiye katlıyoruz." dedi.

İlkadım Belediye Başkanı Erdoğan Tok düzenlenen mahalle danışma toplantısında Ulugazi Mahallesi sakinleri ve esnafı ile bir araya geldi. Esnaf ve vatandaşın isteklerini tek-tek dinleyen Başkan Tok yapımına başlayan ve başlayacak olan projeler hakkında bilgi verdi. Düzenlenen danışma toplantısına İlkadım Belediye Başkanı Erdoğan Tok, İlkadım Belediyesi Özel Kalem Müdürü Yahya Çınkıl, Ulugazi Muhtarı Filiz Kavalcı, belediye birim müdürleri, çok sayıda esnaf ve mahalle sakini katıldı.
“HALKIMIZ İLE İÇ İÇEYİZ”
İlkadımlı vatandaşlardan aldığı güç ile hizmet aşkını her geçen gün ikiye katladığını belirten İlkadım Belediye Başkanı Erdoğan Tok, "Ulugazi Mahallesi sakinleri ve esnafı ile bir arada olmaktan son derece mutlu ve onurluyum. Mahalle sakinlerimiz ile gerçekleştirdiğimiz bu danışma toplantısında hem mahallilerimiz ile iç içe oluyoruz hemde mahallelerimizin sıkıntılarını ve isteklerini belirliyoruz. Halkın teveccühünü alarak tekrar Belediye Başkanı olan bir kardeşiniz olarak, halkımızdan aldığımız destek ve güç ile hizmet aşkımızı ikiye katlıyoruz. Halkımızın yanında olarak onlarla birlikte istişareler yaparak hizmetlerimizi sürdürüyoruz. Bu şekilde hem vatandaşlarımız memnun kalıyor hamde yaptığımız işlerden bizler memnun oluyoruz."dedi.
AKILLI OTOPARK
Ulugazi Mahallesi'nin en büyük sıkıntılarından birisi olan otopark sıkıntısının kısa süre içinde çözüleceğini belirten İlkadım Belediye Başkanı Erdoğan Tok, "Ulugazi mahallemizin en büyük sıkıntısı trafik ve otoparktır. İlkadım Belediyesi olarak bölgede yaşanan bu sıkıntıları ortadan kaldırmak adına seri şekilde çalışmalar başlattık. Yapılan araştırmalar sonucunda şuan açık otopark olarak kullanılan ve belediyemiz tarafından işletilen eski Yimpaş yanında bulunan alanımıza teknolojik katlı otopark projesini hizmete sunacağız.Dar alana daha çok araç yerleştirme bakımından otomatik sistemin kullanılacağı otoparkımızda İstanbul gibi büyükşehirlerde yapılan sistem uygulanacak. Yarı otomatik olacak olan otoparkta son teknoloji kullanılacak ayrıca güvenlik son derece yüksek olacak. Bu sayede hem otopark sıkıntısı ile yaşanan trafik sorunu çözülecek" dedi.
TERTEMİZ İLKADIM
Göreve geldiği gün ilçede ki temizlik konusu üzerinde titizlikle durduğunu ve ilçedeki mahallerin bakımı için çalışmalarını sürdürdüğünü belirten Başkan Tok, “Göreve geldiğimiz ilk gün ilçemizdeki temizlik sorunlarını çözerek işe başladık. Samsun'a yakışır bir İlkadım için kollarımızı sıvadık. Mahalle mahalle sokak-sokak temizlik çalışmalarına start verdik. Arık cadde ve sokaklarımız köpüklü ilaçlı sular ile temizlenmektedir. Halkımızın sağlığı için ne gerekiyorsa onları yapmak bizim vazifemizdir.” dedi.


GELECEĞİN MİMARLARI GENÇLERE PROJE
Geleceğin mimarlarının şimdinin gençleri olduğunu belirten, gençlere yönelik destek ve projelerin önemini anlatan Başkan Tok, “Ülkemizin mimarları olacak olan gençlerimize imkanların sunulması bizlerin yapması gerekenlerden bir tanesidir. Ülkemizin geleceği için doğru ve emin adımlarla ilerlememiz için gençlere gereken önemi vermemiz gerek. Bizlerde bu düşüncelerle Türkiye'de bir ilk olacak olan Gençlik Merkezi'ni yapacağız. Bu merkezde müzik, spor kurslarından ziyade bir çok faaliyet olacak. Ayrıca binanın mimarisi açısından örnek olacak bir yapıt olacak.
Erdal Ündücü




HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum