BAFRALI YAZARLAR YAKAKENT SÖYLEŞİ VE İMZA GÜNÜ'NDE BULUŞTULAR...

BAFRALI YAZARLAR YAKAKENT SÖYLEŞİ VE İMZA GÜNÜ'NDE BULUŞTULAR...
Bafralı şair ve yazarlardan Küsader Başkanı, emekli eğitimci Gülseren Akdaş, şair, yazar,emekli eğitimci ve gazeteci Oktay Zerrin...

Samsunlu yazarlardan Olcay Yücel ve Kastamonu'dan şair ve yazar Yasemin Ünlü, Yakakent Anadolu Lisesi'nde düzenlenen Söyleşi ve İmza Günü'nde öğrencilerle buluştular.
Etkinlik 27 Ekim 2014 Pazartesi günü, Yakakent Anadolu Lisesi'nde gerçekleşti. Yazarlarımızdan Gülseren Akdaş,"Niçin Öykü, Şiir Nedir", Olcay Yücel"Niçin Roman, Şiirde Anlam", Yasemin Ünlü"Şiire Bakış, Öyküde Tat", Oktay Zerrin ise"Güfte ile Şiirin Farkı, Her Şiir Şarkı Sözü Olur mu?"başlıklarını taşıyan konulardaki görüşlerini öğrencilerle paylaştılar.
Etkinliğe Yakakent Anadolu Lisesi Müdürü Aydın Derin, Müdür Yardımcısı Dilek Topal, okul öğretmen ve öğrencileri katıldı. Konuk şair ve yazarlar şiirlerinden örnekler verdiler.
Öğrenciler şair ve yazarlara şiir, şarkı sözü, öykü gibi konularda merak ettikleri çeşitli sorular yönelttiler. Yazarlar öğrencilere kitaplarını imzaladılar.
Programa ilgi oldukça yoğundu. Program sonunda Yakakent Anadolu Lisesi Müdür Aydın Derin ve Md. Yrd. Dilek Topal ve öğrenciler şair ve yazarları kutladı ve birlikte toplu fotoğraf çekimleriyle etkinlik sona erdi.
Haber Merkezi-Bafra

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.