RİNGLERDEN NİKAH MASASINA

RİNGLERDEN NİKAH MASASINA
Boksta Türkiye İkincisi olan ve Samsun'un Boks sporunda en iyi şekilde temsil eden Milli Hakamlerimizden Boks Antrenörü Mustafa Bilir'in yetiştirdiği genç yetene Emre Balçık evliliğe Özgül Özkan ile merhaba dedi.

ÖZGÜL VE EMRE ÇİFTİNİN MUTLU GÜNÜ
Samsun Canik Belediyesi Evlendirme Dairesinde gerçek Nikah Töreninde Canik Belediyesi Evlendirme Memuru Ali Osman Çilingir'in kıydığı Nihak töreninde Özkan ve Balçık aileleri hazır bulundu. Kalabalık bir davetli topluluğun huzurunda kıyılan Nihak törenine Samsunspor alt yapısından yetişen ve Türkiye'de bir çok kulüpte forma giyen Hakan Balçık'ın kardeşi Emre Balçık ve Özgül Özkan çiftlerinin mutlulukları gözlerinden okunuyordu.


BALÇIK'IN HEYECANI GÖZLERDEN KAÇMADI
Uzun yıllar heyecanlı ve bir okadarda başarılı boks müsabakalarının ardından Emre Balçık'ın boks maçlarında yaşadığı heyecanı Nikah masasına taşıması gözlerden kaçmadı. Bizde Gazetemiz adına Emre Balçık ve Özgül Özkan çiftine ömür boyu mutlu bir yaşam dileriz. Antrenörlük mesleğini yurt dışında sürdürecek olan Emra Balçık'a bundan sonraki hayatından başarılar dileriz.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.