Zabıtaya kızdı, ekmek teknesini yıktı!

Zabıtaya kızdı, ekmek teknesini yıktı!
Çarşamba İlçesi'nde Tarihi Köprü üzerinde seyyar tezgahla Muz satan Seyyar satıcı, Zabıtanın uyarısı ve kantarını almasına sinirlenince olan oldu.

Çarşamba İlçesi'nde bulunan Tarihi Köprü üzerinde seyyar tezgahla Müşterilere Muz satan bir seyyar satıcı Belediye Zabıtaları şikayet üzerine görevlerini yapmak üzere köprü üzerinde ki satıcının yanına gelerek, tarihi köprü üzerinde seyyar satış yapamayacağını belirtti. Uyarılarını yapan Belediye ekipleri seyyar satıcının terazisini alarak köprü üzerinden tezgahını topla gel teraziyi verelim diyerek uyardıktan sonra satıcının yanından ayrıldılar.

Terazisini Belediye ekiplerinin almasına sinirlenen seyyar satıcı sinilendi ve tezgahını köprü üzerinde Doğuyaka'da bulunan Belediye binası karşında köprü çıkışında muz dolu tezgahını sinilerine hakim olamayınca ters çevirerek devirdi. Tezgahını yıkan seyyar satıcı tezgahı ve muzları bırakarak olay yerinden uzaklaşırken belediye zabıta ekipleri muzları ve tezgahı köprü girişinden toplayarak belediyeye götürdü. Olayı şaşkınlıkla izleyen vatandaşlar ne olduğunu anlamazken tarihi köprü üzerinde satış yapan diğer satıcılarda tezgahlarını toplayarak köprü üzerinden uzaklaştılar. EMİN İNAN

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.