Yapımcının anne ve babası 'Birleşen Gönüller'i gözyaşıyla izledi

Yapımcının anne ve babası 'Birleşen Gönüller'i gözyaşıyla izledi
24 Ekim Cuma günü gösterime giren ve yoğun ilgiyle karşılanan 'Birleşen Gönüller' sinema filmi Samsunlu izleyicilerinden, özellikle de filmin yapımcısı Ahmet Gül'ün anne ve babasından tam not aldı.

Ser film tarafından Hollywood stüdyalarında çekilen ve yolları 2. Dünya Savaşı'nda ayrılan iki aşığın trajik hikayesini konu alan film izleyenlere hüzün, sevgi ve heyecanı bir arada yaşattı. Özellikle Samsun'un Terme ilçesi Karacaköy'den oğullarının filmini izlemek için ailesi ve akrabalarıyla gelen anne Hanife Gül ve baba Necati Gül, filmi gözyaşları içerisinde izlediler. Bir yandan filmin hikayesiyle duygulanan, diğer yandan da oğullarının hikayesiyle gururlanan Gül ailesi, filmin sonunda seyircilerin özel ilgisiyle karşılaştı. Film çıkışında sinema severlerle fotoğraf çektiren Hanife ve Necati Gül, filmden sonra da uzun süre gözyaşlarına hakim olamadı.

Oğluyla gurur duyduğunu söyleyen anne Hanife Gül, "Allah bana bu günleri gösterdi, çok şükür. Bu kadarını beklemiyordum. 11 yaşından beri oğlumdan ayrıyım. Sabrettim. O da sabretti, ben de sabrettim. Ve bizi mahcup etmedi." diye konuştu.CİHAN

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.