TEGV Samsun Eğitim Parkı Kapılarını Açtı

TEGV Samsun Eğitim Parkı Kapılarını Açtı
Türkiye Eğitim Gönüllüleri Samsun Eğitim Parkı, 2014 Sonbahar Etkinlik Dönemi başlangıcını gerçekleştirdi.

Türkiye Eğitim Gönüllüleri Vakfı Samsun Eğitim Parkı, sonbahar etkinlik döneminde ilk etkinliklerine başladı. Etkinlik çeşidi ve gönüllüleri ile kapılarını çocuklara açan eğitim parkı iyi yaşam, benim maceram, enerjini keşfet, ingilizce kulübü, çocuk hakları atölyesi, taş boyama ve ebru atölyesi ile çocuklara merhaba dedi.

Veliler, çocuklar ve gönüllüleri ile birlikte eğitim parkının bahçesinde gerçekleşen aktivitede çocuk haklarına dair izler bırakan, enerjilerini keşfederek sağlıklı bireyler olma yolunda adımlar atan çocuklar Mutlu bir şekilde etkinliklerini tamamladılar.

Gönüllüler ile de dönemin ilk paylaşım toplantısını gerçekleştirerek yeni etkinlik dönemine dair planlamalar yaparak başlayan Samsun Eğitim Parkı 20. Etkinlik yılında da keyifli etkinlikler ile kapılarını tüm Samsunlulara açtı.

TEGV Samsun 20. TEGV etkinlik yılının ilk aktivitelerinden birini yine çocuklar ile yaşanılan mekan olan Eğitim Parkında gerçekleştirmiş oldu. Gerçekleştirilen aktivitelerde çocuklar keyifli eğlenceli aynı zamanda da eğitici bir gün geçirdiler.

TEGV, tüm çocukları dönem içerisinde gerçekleşecek etkinliklere kayıt olmak için davet etti.

Leyla Asan







HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.