Aktif Eğitimciler Sendikası üyelerinin beklentilerini tespit ediyor

Aktif Eğitimciler Sendikası üyelerinin beklentilerini tespit ediyor
Aktif Eğitimciler Sendikası Samsun Şubesi Kadın Kolları, eğitim çalışanlarını okullarında ziyaret ederek hem sorunlarını, hem de beklentilerini tespit ediyor.

Kadın Kolları Başkanı Elif Çakır, “Kağıt üzerinde bir sendikacılık değil aktif, çalışan, bütün paydaşları dinleyen, her kesime eşit mesafede bir yakınlıkla sorunlara çözüm üretmeye çalışan bir anlayışla sendikacılık yapıyoruz.” dedi.

Sık sık saha ziyareti yaptıklarını belirten Çakır, bu ziyaretlerle okullarda görev yapan meslektaşlarını dinleme ve beklentilerini tespit etme imkanı elde ettiklerini söyledi. Yapılan ziyaretlerde öğretmenlerle hem tanışma hem de kaynaşma sağlandığını ifade eden Çakır, “Eğitimde bütün paydaşların memnuniyetini ilke edinmiş Aktif Eğitim Sen, kağıt üzerinde bir sendikacılık değil aktif, çalışan, bütün paydaşları dinleyen, her kesime eşit mesafede bir yakınlıkla sorunlara çözüm üretmeye çalışan bir anlayıştadır. Bunu yaptığımız ve yapacağımız etkinliklerle tüm eğitim camiasına göstermek için çalışacağız.” dedi.

Ziyaretten memnuniyetlerini dile getiren üyeler sendikalarının kendilerini böyle yakından takip etmelerinin gurur verici olduğunu ifade etti.CİHAN

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.