TARAFTAR ŞOVA HAZIR

TARAFTAR ŞOVA HAZIR
Kırmızı beyaz renklere gönül veren Samsunspor sevdalıları zorlu Elazığspor takımlarnı yalnız bırakmayacaklar. Kritik mücadele öncesi Samsunspor'a gönül veren taraftarlar zorlu 90 dakikada tribündeki yerlerini alacaklar.

TRİBÜNDE YERLERİNİ ALACAKLAR
Samsunspor'a gönül veren taraftarlar zorlu Elazığspor sınavında da takımlarını yalnız bırkamayacaklar. Zorlu ve bir okadarda krik 90 dakika öncesi her zaman olduğu gibi yine takımlarına iici güç olacaklar. Özellikle Passolig sisteminin uygulamaya girmesinin aradından bir çok Anadolu takımlarının stadyumları boş kalmasının ardından Kırmızı beyazlı taraftarlar yinede takımlarını yalnız bırakmıyorlar.



HEP DESTEK TAM DESTEK
Her zaman takımlarının yanında olduklarını belirten Kırmızı beyazlı sevdalılar,"Zorlu 90 dakikada takımımıza her zaman olduğu gibi yine itici güç olacağız. Bizliyoruzki bizlerinde desteği her şeyden önemli. Takımımıza olan güvenimiz sonsuz ve bu deplasmanda onları yalnız bırakmayacağız. Hep destek tam destek olarak takımımızı ateşleyeceğiz ve zorlu deplasmandan puan yada puanlarla döneceğiz" dediler.




HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.