Van Damme'ın da oynayacağı filmin provasında adam yaktılar

Van Damme'ın da oynayacağı filmin provasında adam yaktılar
Ünlü aktör Jean Claude Van Damme'ın da rol aldığı “Yüksek Derece” isimli filmin çekimlerinde, Yıkgeç Action Team'in aksiyon sahnelerinin provaları İzmir'de yapılıyor.

Bir kişiyi yakma ve araba çarpma sahneleri, çevreden alkış topladı.

Aksiyon filmlerinin aranan isimlerden olan Ayhan Yıkgeç, 51. Uluslararası Antalya Altın Portakal Film Festivali için Türkiye'de bulunan Van Damme'ın da rol alacağı filme İzmir'de hazırlanıyor. Buca ilçesinde prova yapan ekibi, mahalle sakinleri merakla seyediyor. Ekip dövüş, yanma, atlama ve araba çarpması sahnelerini tamamen kendileri yapıyor. Bonzai uyuşturucu tehlikesinin konu alındığı filmde Yıkgeç Action Team'den Ayhan Yıkgeç, Betty Yıkgeç, Şerafettin Ant, Ali Ünal ve Cihan Başak da rol alacak.
Filmin provaları için kendini cayır cayır yakan Başak, “Alıştık artık. Bu sahneleri profesyonel olarak yapıyoruz. Bunlar film öncesinde yaptığımız provalar zaten. Aksiyon dolu bir film bekliyor Türkiye'yi.” dedi. Yaptıkları aksiyon dolu sahnelerle yerli ve yabancı yapımların vazgeçilmezi olduklarını dile getiren dublör Ayhan Yıkgeç ise, “Çekimlere başlamadan bir ay önce bazı aksiyon sahnelerini çalışmamız gerekiyor, çünkü sahnelerde vaktimiz olmayacak bunları çalışmaya. Sinema filminin neredeyse 120 dakikası aksiyonla geçiyor. Filmin ismi, Yüksek Derece olacak. Bonzai konusunu işliyoruz. Hollywood'dan Jean Claude Van Damme'ı bekliyoruz. Filmdeki bütün tehlikeli sahneleri biz yapıyoruz. Zaten bunu dünya çapında yapıyoruz. En tehlikeli sahneleri bize bırakıyorlar, çünkü burada gerçek oyuncuları kullanamıyorlar.” diye konuştu. Birçok aksiyon sahnesinin aranan ismi olan Ant da, “Güzel bir film olacak. Güzel bir aksiyon seyrettireceğiz. Bu işleri Türkiye'de yapan yok. Araba çarpma sahneleri yapıyoruz. Beşinci, altıncı kattan atlama sahnelerini yapıyoruz. Önlemimizi alarak yapıyoruz. Herkes iyi dinlesin, sakın bunu denemeye kalkışmasınlar.” dedi. CİHAN

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.