Yaşlıların Yalı Kafe keyfi.

Yaşlıların Yalı Kafe keyfi.
Büyükşehir Belediyesi Huzurevinde kalan yaşlılar Atakum Belediyesine ait Yalı Kafe Restaurantta gönüllerince bir gün geçirdiler.

Büyükşehir Belediyesi Huzurevinde kalan yaşlıların şehrimizin çeşitli noktalarında gerçekleştirdikleri gezinin durağı Yalı Kafe oldu. Hep beraber yemek yiyerek güzel bir gün geçirdiklerini ifade eden Huzurevi sakinleri Atakum Belediye Başkanı İshak Taşçı'nın kendilerini ziyaret etmesinden de büyük mutluluk duydular. Yalı kafenin güzelliğine hayran kaldıklarını ifade eden yaşlılar havanın da güzel olması nedeniyle gönüllerince bir gün geçirdiler.
Yaşlıları Belediyenin tesislerinde ağırlamaktan büyük mutluluk duyduğunu ifade eden Başkan Taşçı" onlar bizim başımızın tacı, mutlu olmalarını çok önemsiyorum. Bende bu güzel günü yaşlılarımızın yanında onların hayır duasını alarak geçirmekten büyük keyif aldım" dedi.
Huzurevi sakinlerini ne zaman isterlerse belediyenin tesislerinde ağırlamaktan onur duyacağını da ifade eden Başkan Taşçı yaşlılarla hatıra fotografı çektirdi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.