Birnur Şahinoğlu Kul’u Ziyaret Etti

Birnur Şahinoğlu Kul’u Ziyaret Etti
AK Parti 23. Dönem Samsun Milletvekili Birnur Şahinoğlu Terme Belediye Başkanı Şenol Kul'u makamında ziyaret ederek çalışmalarında başarılar diledi.

AK Parti 23. Dönem Samsun Milletvekili Birnur Şahinoğlu Terme Belediye Başkanı Şenol Kul'u ziyaret etti. Makamında bir süre sohbet eden ve belediye çalışmaları hakkında Başkan Kul'dan bilgiler alan Şahinoğlu Başkan Şenol Kul ve ekibinin Terme'ye en güzel şekilde hizmet edeceğine inandığını belirterek Başkan ve ekibine başarılar diledi.
Bölgeye yapılması planlanan santral konusunda Eski Samsun Milletvekili Birnur Şahinoğluna bilgiler veren santrale karşı ilçe halkının görüşlerini aktaran Başkan Şenol Kul ilçenin turizm bölgeleri hakkında havadan çekilen fotoğraflar ile açıklamalarda bulundu.
Santral konusunda Başkan Kul'a desteklerini ifade eden Eski Samsun Milletvekili Birnur Şahinoğlu “Termenin sahip olduğu bu doğa harikası ormanların ve verimli toprakların yok olmaması için Başkan Kul'un haklı mücadelesinin sonuna kadar yanındayız.” İfadelerini kullandı.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.