Taraftardan Şahinoğlu'na teşekkür

Taraftardan Şahinoğlu'na teşekkür
Samsunspor Taraftarlar Derneği Söğütlübahçeliler Başkanı Samet Bulgan ve Basın Sözcüsü Erdem Ayaz, sahalara

Samsunspor'un futbol şehitlerinin adının verilmesi ve anfilerin isimlerinin değiştirilmesinden dolayı OMÜ Tıp Fakültesi Dekanı Prof.Dr. Haydar Şahinoğlu'na teşekkür plaketi verdi


MAKAMINDA ZİYARET ETTİLER
Samsunsporlu taraftarlardan, Ondokuz Mayıs Üniversitesi Tıp Fakültesi Dekanı Prof.Dr.Haydar Şahinoğlu'na teşekkür plaketi.
Ondokuz Mayıs Üniversitesi içerisindeki futbol sahalarına 1989 yılındaki kazada hayatını kaybeden Teknik Direktör Nuri Asan ve futbolculardan Muzaffer Badalıoğlu ile Mete Adanır'ın isimlerinin futbol sahalarına verilmesi taraftarları sevince boğdu. Samsunspor Taraftarlar Derneği Sögütlübahçeliler Başkanı Samet Bulgan ile Basın Sözcüsü Erdem Ayaz, bundan dolayı OMÜ Tıp Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Haydar Şahinoğlu'na dün teşekkür ziyaretinde bulundular.

SAMSUNSPOR BİZİM TAKIMIMIZ
Samet Bulgan ile Erdem Ayaz, ziyarettte hem sahalara futbol şehitlerinin adının verilmesi hem de anfi isimlerinin değiştirilmesinden dolayı Prof Dr. Haydar Şahinoğlu'na teşekkür plaketi takdim etti. Samsunspor'u gönülden sevdiklerini belirten Şahinoğlu, "Samsunspor'a elimizden geldiğince destek olmaya çalışıyoruz. Taraftarlara da ziyaretlerinden dolayı teşekkür ediyorum" dedi. Bulgan ve Ayaz, örnek davranışlarından dolayı Prof. Dr. Şahinoğlu'na teşekkür etti.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum