ATAKUM BELEDİYESİ 2015 YILI BÜTÇESİ ONAYLANDI.

ATAKUM BELEDİYESİ 2015 YILI BÜTÇESİ ONAYLANDI.
Atakum Belediyesi 2014 yılı Ekim ayı 20. Birleşimi 1. Oturumuna ait toplantı Meclis Başkan Vekili Recep Öztel başkanlığında toplandı.

Atakum Belediye Meclisi 2014 Yılı Ekim ayı 20. Birleşimi 1. Oturumuna ait toplantı gündeminde 2015 Mali Yılı Bütçesi Ve Performans Programı üzerine yapılan görüşmeler sonucunda ilgili plan bütçe komisyonu raporu oy birliği ile kabul edildi.
Atakum Belediyesi 2015 performans Programı ve Mali Yılı Bütçesi açık oylama suretiyle oylamaya sunuldu. 2015 yılı tahmini bütçesi 87 milyon lira olarak oybirliği ile meclisten geçti.
Buna göre 2015 Mali yılında İlçenin kalkınması için yapılması düşünülen; Belediye Kreş projesinin hayata geçirilmesi, , yörekent projesini, Akarsu rekreasyon projesi, Hobi bahçeleri projesi, Geri dönüşüm projesi, Yörekent projesi, Osmanlı hamamları projesi, Köy konakları projesi, Düğün ve toplantı salonları projesi, Ortak pazar yerleri projesi, Canlı hayvan satış noktaları projesi, Öğrenci yurtları projesi, Açık spor tesisleri projesi, Kapalı spor tesisleri projelerinin hayata geçirilmesi ile Kankösör ünitesi, Rekreasyon alanlarının bakımı ve onarımı, Yayla Konakları tesislerinin yapılması, Cam İşleme Atölyesi yapımı, Köy ürünleri satış noktasının yapılması, Kadın Koordinasyon Merkezi kurulması olarak belirlendi.


HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.