YİNE İFTİRA, YİNE ÇAMUR

YİNE İFTİRA, YİNE ÇAMUR
Nejdet Güneysu Samsun da ; Eğitim –Bir -Sen 'e yapılan saldırılarla ilgili şunları söyledi.

“Son günlerde Milli Eğitim Bakanlığındaki yapılan bir takım değişiklikleri bahane ederek eğitim ve öğretimi sabote etmeye yönelik, eğitim gündemini gereksiz yere meşgul etmektedirler.”dedi.
Ayinesi iştir kişinin lafa bakılmaz.
Güneysu”Sendikal anlamda tek sermayeleri çatışma ve kışkırtma olan sendikalar: zamanında bizler üyelerimiz için açmış olduğumuz kurslar içinde aynısını söylediler. Ne dediler; Kurslar yalan onlar kurs yapmadı dediler . Deneme sınavları yaptık hem de tüm eğitim çalışanlarının katılımını sağlayarak sendikalı sendikasız herkese açık deneme sınavları. Yetinmedik üyelerimiz için hazırlık kitapları bastırdık. Üyelerimiz sınava girdi yüzde yetmişin üzerinde başarı gösterdiler. Sendikamızı ve konfederasyonumuzu hedef gösterip yalpalayanlar unutmasınlar öncelikli işiniz üyelerinizin hakkını savunmak olmalıdır. Üyelerinizin gazını almak için sendikamıza saldırmak sadece sizin şişkinliğinizi alır. Hastalığınıza çare olmaz. Çare bulmak istiyorsanız durmadan çalışacaksınız, üretmek için düşüneceksiniz”dedi.
Güneysu; Türk Eğitim Sen İl başkanı;" Kime ne kadar puan verileceği, kimin nereye müdür olacağı açıkça söylenmekte ve tebrikler başlamaktadır." diyerek kendi beyninde kurguladığı şeyleri söylemeye çalışıyor. Bu şahıs :" kimin nereye müdür olacağını bildiğini, kaç puan alacağını bildiğini" söylüyor. Kendi bildiği isimleri açıklarsa bizlerde bilmiş oluruz. Mülakat sürecini etkilemek isteyen bu iftiracı, yalanlara doymuyor. Sözde atamalardan bahsederek, bizzat dedikoduyu kendisi üretip, süreci şaibeli hale getirmeye çalışmaktadır.
Güneysu; “Samsun eğitimine hiçbir olumlu katkı sağlamayanlar her fırsatta iftiralarla gündem oluşturmaya çalışarak, kendi üyelerine başarılı bir sendikacı imajı vermeye çalışmaktadır. Üyelerinin istek ve ihtiyaçlarını dahi bilmeden bazı koltuk sevdalılarının kışkırtmasıyla sendikacılık yapılmaz.”
Eğitim Bir-Sen olarak; eğitim camiasının birlik ve beraberliğini önemsiyor, geleceğimiz olan yavrularımızın değerler eğitimini almış, donanımlı, yeni Türkiye'yi ve dünyayı kavrayabilen, ülkesine artı değer katabilen bir nesil yetiştirmek arzusundayız. Sendikamız kişi ve olaylarla uğraşmayıp eğitimimizi muasır medeniyetler seviyesine çıkarmak için proje ve fikirler geliştirmektedir. Kılık kıyafet serbestliği konusunda yaptığı çalışmalarla kurum ve kuruluşlarda bu konuda amacına ulaşmıştır.
Güneysu,Kimseyi makamından etme ve kimseye makam verme derdimiz yok. Bütün derdimiz; öğrencisiyle, öğretmeniyle ilimizde eğitimin kalitesinin kendine yakışır bir seviyeye ulaşması. Eğitim kurumlarından sürgün edilen bu ülkenin değerlerinin tekrar eğitim öğretim kurumlarında hayat bulmasıdır.”dedi.
20/10/2014
Nejdet GÜNEYSU
SAMSUN EĞİTİM-BİR-SEN ŞUBE BAŞKANI


HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.