Gazilerden Togar’a Ziyaret

Gazilerden Togar’a Ziyaret
Türkiye Muharip Gaziler Derneği Samsun Şube Başkanı Ahmet Diril, Yönetim kurulu üyeleri ile Kıbrıs ve Kore gazileri Tekkeköy Belediye Başkanı Hasan Togar'ı makamında ziyaret ettiler.

Tekkeköy Belediyesi Merkez Binasında gerçekleşen ziyarete Türkiye Muharip Gaziler Derneği Samsun Şube Başkanı Ahmet Diril, Yönetim kurulu üyeleri ile Kıbrıs ve Kore gazileri katıldı. Türkiye Muharip Gaziler Derneği Samsun Şube Başkanı Ahmet Diril, Tekkeköy Belediye Başkanı Hasan Togar'a dernek faaliyetleri, derneğin yapmış olduğu etkinlikler, derneğin işleyişi ile dernek ve üyelerinin sıkıntıları hakkında bilgiler verdi.
Diril, ilgi ve alakasından dolayı Tekkeköy Belediye Başkanı Hasan Togar'a teşekkür ederek "sizin bu sıcak ve samimi yaklaşımınız diğer kurum ve kuruluşlar ile yerel yönetimlere örnek olmasını temenni ediyorum. Bizler bir sivil toplum örgütüyüz. Kurum ve kuruluşlar ya da siyasilerin bizleri her zaman hatırlanmalarını ve her zaman yanımızda olmalarını istiyoruz." diye konuştu.

TOGAR HER ZAMAN YANINIZDA OLACAĞIZ.

"Her zaman, her durumda şehit ailelerimizin, gazilerimizin yanında olacağız, diyen Tekkeköy Belediye Başkanı Hasan Togar '' Ahde vefa duygularımızla Sizlerin yanında olmak acılarınızı paylaşmak bizim insanlık görevimizdir''.Vatan topraklarını savunma uğruna canlarını hiç düşünmeden feda eden, şehit düşen askerimiz ile savaşa katılıp yaralanan gazilerimizin ülkemiz için gösterdikleri fedakarlıklar asla unutulamaz. Bizler her zaman her durumda gazilerimiz ile şehitlerimizin ailelerinin yanında olacağız. Şehit aileleri ve gazilerimize kapılarımız her zaman açıktır. Onlar bizim başımızın tacıdırlar" diye konuştu.



HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.