TÜRKAN ŞORAY: SAMSUN'DA

TÜRKAN ŞORAY: SAMSUN'DA
SAMSUN'da bir kahve firmasının açılışına katılan Türk sinemasının 'Sultanı' Türkan Şoray, dizi setlerindeki çalışma sürelerinin uzun olduğunu belirterek...

"Setlerde şartlar zor. Bu da yapılan işin kalitesini etkiliyor" dedi.
Türkan Şoray, bir kahve firmasının açılışında sevenleriyle buluştu. Yağmura aldırış etmeden açılışın olduğu yere gelen çok sayıda vatandaş, Türkan Şoray'ı alkışlarla karşıladı. Firma yetkilileri ile birlikte açılış kurdelesini kesen Türkan Şoray, daha sonra hayranlarının sevgi gösterileri arasında imza dağıtımı ve fotoğraf çekimi yapılacak bölüme geçti. Burada basın mensuplarına açıklamalarda bulunan Türkan Şoray, "Bu güzel mekanın açılışında bulunmaktan büyük mutluluk duyuyorum. İnşallah buraya gelenler gönül birliği ve güzel duygular içerisinde kahvelerini içerler. Burası bir mutluluk yeri olur inşallah. Samsun'a 2'nci defa gelmekten büyük mutluluk duyuyorum. Burada çok büyük sevgiyle karşılandım. İnşallah tekrar tekrar gelirim" dedi.

Önümüzdeki dönemde çok güzel projeleri olduğunu belirten Türkan Şoray, "Sinemayı bırakmış değilim. Dışarıda bekleyen seyirciler ve sanatseverlere karşı bir sorumluluğumuz var. Onlar benden film bekliyorlar ve ben de inşallah en güzel filmi yapacağım" diye konuştu. Dizi setlerindeki uzun çalışma süreleriyle alakalı oyuncuların isyanı hakkında kendisine yöneltilen soruya ise Türkan Şoray şöyle cevap verdi:

"Arkadaşlarım haklılar. Gerçekten film çekimleri çok zor. Sizlerin 1 dakikada seyrettiğiniz sahne saatlerce emek verilerek yapılıyor. 18-20 saat çalışılıyor. Diziler her hafta olduğu için çok yoğun bir çalışma temposu ortaya çıkıyor. Bu yapılan işin kalitesini de etkiliyor. Nasıl düzelir onu bilemiyorum. En fazla 8-10 saat çalışılabilir ama bu 18-20 saat olunca gerçekten zor oluyor."

Türkan Şoray, basın toplantısının ardından hayranlarıyla bir araya gelip hem imza dağıttı hem de fotoğraf çektirdi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.