Havalimanında yolculara lağım suyu engeli

Havalimanında yolculara lağım suyu engeli
Atatürk Havalimanı'nda tuvaletten taşan lağım suyu, yolculara zor anlar yaşattı. Temizlik görevlileri atık suyu önce çekçek ile temizlemeye çalıştı fakat başarılı olamadı.

Olay yerine gelen kompresör temizlik aracının, atık suyu temizlemesinin ardından yolcular rahat bir nefes aldı.

Olay, sabah saatlerinde metro ile havalimanı arasında yolcuların ulaşımlarını sağladığı koridorda bulunan tuvaletlerde yaşandı. Metro katında bulunan tuvaletlerde meydana gelen tıkanma nedeniyle lağım suyu taştı. Tuvaletler kullanılamaz hale gelirken, lağım suyu tuvalet dışına taşarak yakında bulunan asansör önünde gölet oluşturdu. Geçiş güzergahında biriken pis su, vatandaşlara zor anlar yaşattı. Metrodan gelen vatandaşlar asansör önündeki birikmiş lağım suyu nedeniyle asansörü kullanamadı. Havalimanından gelip metroya ulaşmaya çalışan vatandaşlar da atık su ile karşılaşınca ulaşımda zorlandı. Vatandaşlar en az suyun olduğu yerlerden atlayarak geçerken temizlik görevlileri de bir an önce atık suyu temizlemeye çalıştı.

Önce bir görevli çekçek ile lağım suyunu temizlemeye çalıştı. Temizlik görevlisi yetersiz kalınca arkadaşlarından yardım istedi. İkinci bir temizlik görevlisi çekçek ile suyu silmeye çalıştı fakat başarılı olamadı. Çağrılan kompresör temizlik aracı gelerek atık suyu ancak temizleyebildi. Mağdur olan yolcular ise derin bir nefes alarak yollarına devam etti. CİHAN

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.