İHL öğrencileri, Müftü Çiçek’i ziyaret etti

İHL öğrencileri, Müftü Çiçek’i ziyaret etti
Bafra İmam Hatip Lisesi (İHL) Mezunları ve Mensupları Derneği'nin sınıf temsilcileri, ilçe müftülüğüne yeni atanan İsmail Çiçek'i ziyaret ederek 'hayırlı olsun' temennisinde bulundu.

Bafra İmam Hatip Lisesi Mezunları ve Mensupları Derneği Başkanı Murat Topal, Yönetim Kurulu Üyeleri Ali Şimşek, Hüseyin Dursun ve Bekir Taşkın da ziyarette hazır bulundu. Bafra Müftülüğü toplantı salonunda gerçekleşen ziyarette konuşan Müftü Çiçek, Camiler ve Din Görevlileri Haftası ile ilgili bilgi verdikten sonra cami, namaz ve gençlik konusunda bir konuşma yaptı.

Çiçek, "Camiler, ufkumuzu aşan manada hayatımızda, tarihimizde, kültürümüzde, medeniyetimizde çok önemli bir yeri olan, bizi bir tutan, diri tutan, canlı tutan, ayakta tutan İslam ana müessesesidir. Bizi biz yapan değerler, özelliklerimiz, güzelliklerimiz hep camiden beslendi. Gençlerimiz, 'Geç kalma, genç gel' çağrısına kulak vermeli. Sizler geleceğin i·mam-hatipleri, müftüleri olacaksınız. Gençler bizim göz bebeğimizdir. Gençliği anlamak geleceği inşa etmektir." dedi. CİHAN

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.