TIPIŞ TIPIŞ ÖDEDİLER

TIPIŞ TIPIŞ ÖDEDİLER
İcra Dairesi'ne para ödemedik diye "Kamuoyuna duyuru"yayınlayan Hedef HALK Gazetesi, tazminat parasını dün İcra Dairesi'ne gidip tıpış tıpış ödediler.

Dünkü Gazetemizin Manşeti "Hedef HALK'a Haciz Şoku!" Olarak yayımlanmıştı. Gazetemizin Sahibi Adnan Bahadır'ın, bu gazetede köşe yazarlığı yapmakta olan Mehmet Yazıcı hakkında, kişilik haklarına tecavüz ve hakaret suçlarını işlediği gerekçesiyle tazminat davası açılmış ve Yazıcı ve Gazete sahipleri'nin 6200 Tl. tazminat ödemesine karar verilmişti. Ödenmeyen bu para İcra Kanalıyla tahsil edilmek üzere dün bu gazetenin bürosuna gidilmiş ve buna dair resimler de kamuoyuyla paylaşılmıştı.
Adı geçen gazete, 3'ncü sayfasında "Kamuoyuna duyuru" spotuyla yarım sayfa açıklama vererek, Hedef HALK gazetesi'ne İcra memurlarının geldiğini doğruluyorlar. Bu duyuruda şöyle bir beyanda bulunuyorlar, "Hukukun üstünlüğüne inanan ve İcra Mahkemesi'nden çıkacak sonuca göre kuruşu kuruşuna ödeme emrini yerine getireceğimizi belirtiriz" diyorlar ama ne gariptir ki,
İcra Memurlarının talep ettiği ödeme emrini,"öderiz, ödeyeceğiz" diye İcra Memurlarını oyalayıp, 3'üncü İcra Müdürlüğü'ne itiraz dilekçesi veriyorlar. Tabii bu arada hem avukatı ve hem de "öderiz" sözünden dolayı yanıltmış oluyorlar. 3'ncü İcra Müdürlüğü bunların itirazını "Ret" edince, bu defa ödeme emrini İcra Mahkemesi'ne taşıyorlar.
Hani derler ya,"Bu ne perhiz, bu ne lahana turşusu" diye. Bu arkadaşlar bir taraftan "Ödeme emrini kuruşu kuruşuna öderiz" derken, diğer taraftan da "Ödememek" için her türlü yolu deneyip saat 16.oo ya kadar avukatı ve İcra Memurlarını oyalama ve aldatma yönüne gitmişler. Vezneler kapandığı için de artık yarın ödeme yaparız,sözünü vermişler.
Peki dün ne oldu? Dün avukat mevcut malları haczetmek ve kaldırmak için gittiğinde, yine türlü türlü oyalama ve aldatmaca yoluna gitmişler ama çaresiz kaldıklarında da tıpış tıpış parayı ödemişler. Bu günkü manşetimizi destekleyen ödemeyi yaptıklarına dair makbuzu da siz değerli okurlarımıza sunuyoruz. Dünkü yazımızla ilgili olarak yalan yazdığımızı söyleyen bu gazete, ödeme makbuzunu siz kamuoyuna sunduğumuza göre ne diyecekler acaba. Son söz. Adalet yerini bulmuştur. DENGE

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum