Arap Turizm Acenteleri Ayvacık'ı Ziyaret Etti

Arap Turizm Acenteleri Ayvacık'ı Ziyaret Etti
Saklı Cennet Ayvacık'ın doğal güzelliklerini, Araplara tanıtmak için Türk Hava Yolları tarafından düzenlenen tanıtım turuna katılan 20 Arap turizm acentesi Ayvacık'a geldi.

Suat Uğurlu baraj gölünde gerçekleştirilen tanıtım gezisine katılan Arap turizmciler, Ayvacık'ın doğal güzelliklerine hayran kaldı.

Ayvacık'ı Körfez ülkelerinde Cidde, Riyad, Dubai, Abu Dhabi, Doha, Umman, Kuveyt ve Bahreyn'e tanıtmak amacıyla 'tanıtım turu' gerçekleştirildi. Düzenlenen tura bölgede uluslarası turizm acentelerinde görevli 20 kişi katıldı. İlçe Kaymakamı Can Kazım Kuruca, Belediye Başkanı Mustafa Belur, Ak Parti İlçe Başkanı Kadir Kızılkan Ayvacık'a gelen kafileyi Ayvacık Legend Otelde karşıladılar. Otelde yenilen öğle yemeğinin ardından Samsunum 2 gemisiyle kirazlık adası turu yapıldı. Tur Sırasında konuşma yapan Belediye Başkanı Mustafa Belur ''İlçemiz Saklı Cennetimize verdikleri önemden dolayı Türk Hava Yollarına ve beraberinde gelen arap misafirlere teşekkür ediyorum. Türk Hava Yolları ve siz misafirlerimiz İlçemize gelip görerek aldığınız bilgileri, gördüğünüz güzellikleri çeşitli arap ülkelerinde daha fazla insanın tanımasını ve daha fazla insanın ilçemize gelerek bu güzellikleri gözlemleme fırsatı bulabileceklerine inanıyorum. '' dedi. Samsunum 2 gemisindeki tur tamamlandıktan sonra misafirlere semaver çayı ikram edildi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.