Türkiye ekonomide büyümeye devam edecek

Türkiye ekonomide büyümeye devam edecek
AK Parti Samsun Milletvekili Cemal Yılmaz Demir, 12 yıldır Türkiye'nin büyümesi yönünde elde edilen kazanımlara, yenilerinin eklenerek 2023 hedeflerine ulaşılacağını söyledi

AK Parti Samsun Milletvekili Cemal Yılmaz Demir, ekonomiyle ilgili değerlendirmelerde bulundu. Türkiye'nin 2023 hedeflerine dikkati çeken Demir, 12 yıldır ekonomi alanında elde edilen kazanımların, artarak devam edeceğini belirtti.

Milletvekili Demir, Halk Bankası Samsun Bölge Müdürü Fatih Mehmet Altun'u ziyaret etti. Atakum Esnaf ve Sanatkarlar Kredi ve Kefalet Kooperatifi Başkanı Metin Sinecek ve Bölge Müdürlüğü yöneticilerinin hazır bulunduğu ziyarette Demir, Müdür Altun'dan çalışmalar hakkında bilgiler aldı. Halk Bankası'nın Türkiye için önemli olduğunu söyleyen Demir, ekonominin gelişmesinde de katkıları olduğunu ifade etti.

2023 HEDEFLERİNE ULAŞILACAK
Türkiye'nin her alanda olduğu gibi ekonomi alanında da 12 yıldır büyüme ivmesi yakaladığına dikkati çeken Demir, "Hükümet olarak, bu süreçte elde edilen kazanımlara yenilerini ekleyerek, yolumuza devam ediyoruz. Türkiye'de daha fazla üretim, daha çok iş ve istihdam olması için projeler üretiliyor. Türkiye, bu projelerle 2023 hedeflerini mutlaka yakalayacak ve Dünya'da ekonomisi en iyi 10 ülke arasına girecektir. Bu konuda herkese yapılacak işler düşüyor" dedi.

ESNAFA BÜYÜK DESTEK
Halk Bankası'nın kredi ve kefalet kooperatifleri aracılığıyla esnafa kredi verdiğine de dikkati çeken Milletvekili Demir, "Ekonominin bel kemiği olan küçük esnafımız, aldığı kredilerle işini geliştiriyor, yeni iş kuruyor. Ekonominin olmazsa olmazı esnaftır. Tarihimizde de önemli yeri olan esnaflık, bugün gelinen noktada önemli bir yer tutmaktadır. Onların desteklenmesi ve gelişmesi için katkıda bulunulması önem teşkil etmektedir. İnşallah daha iyi günler, ülkemizi bekliyor. Bu konuda kimsenin şüphesi olmasın. Atılan adımlar ve projelerle, 2023'e hızla koşuyoruz" diye konuştu.

Halk Bankası Samsun Bölge Müdürü Fatih Mehmet Altun da, ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek, yapılan çalışmalar hakkında bilgiler verdi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.