GÜLDÜRÜN YÜZÜMÜZÜ

GÜLDÜRÜN YÜZÜMÜZÜ
Maddi sıkıntılarla boğuşan ve son iki maçında sahadan beraberliklerle ayrılan Samsunspor ligin lideri Antalyaspor karşısında puan yada puanla arıyor.

Özellikle zorlu deplasman öncesi Kırmızı beyazlılar'da Taha Yalçıner'in şok sakatlığı camia'da moralleri bozdu...

Ptt 1.lig'de Samsunspor lider Antalyaspor ile deplasmanda karşı karşıya geliyor. Her iki takım içinde büyük önem taşıyan karşılaşma öncesi Kırmızı beyazlı ekipte Taha Yalçıner'in şok sakatlığı moralleri bozdu. Özellikle son iki maçında sahadan beraberliklerle ayrılan Samsunspor'da zorlu Antalya deplasmanı öncesi tek hedef puan yada puanlarla dönmek.


SAMSUN'DA NEFESLER TUTULDU
Ptt 1.lig'de Samsunspor, Antalyaspor'a konuk oluyor. Akdeniz Üniversitesi stadyumunda saat 16.00'da başlayacak zorlu mücadeleyi Halis Özkahya yönetecek. Her iki takım için büyük önem taşıyan karşılaşma öncesi Samsunspor'da Taha Yalçıner'in şok sakatlığı camia'da moralleri bozdu. Teknik direktör Erhan Altın'ın bu sakatlık sonrası genç oyuncunun yerine tercihini hangi oyuncudan yana kullanacağı ise şimdiden merak konusu oldu.


SAKATLAR CAN SIKIYOR
Sportoto Süper lig'den geçen sezon düşmesinin ardından kadro yapısında büyük revizyona giden Akdeniz ekibi Antayaspor'da Murat Sözeri ve Ömer'in sakatlıklarının devam ederken Samsunspor'da ise Canberk Aydın ile Taha bu karşılaşmada forma giyemeyecek. Her iki takımda da zorlu karşılaşma öncesi cezalı oyuncu bulunmuyor. Antalyaspor bu karşılaşmadan galibiyetle ayrılarak liderliğini devam ettirmek Samsunspor ise beraberliksersine son vermek istiyor.


ALTIN TAKIMINA GÜVENİYOR
Rakiplerini iyi analiz ettiklerini belirten Kırmızı beyazlıların deneyimli Teknik direktötür Erhan Altın,"Milli maçlar nedeniyle lige verilen arayı en iyi şekilde değerlendirdik. Rakibimizi her yönü ile analiz ederek bu maça hazırlandık. Bugün sahada ne yapacağını bilen bir Samsunspor olacak. Umarım 90 dakika sonunda bu deplasmandan istediğimiz puan yada puanlarla döneriz ve taraftarlarımızı mutlu ederiz" şeklinde konuştu. NİYAZİ ÖNDAŞ

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.