SAMSUNSPOR'DA PAROLA 3 PUAN

SAMSUNSPOR'DA PAROLA 3 PUAN
Samsunspor'un yarın deplasmanda oynayacağı zorlu ve bir okadar kritik Antalyaspor karşılaşması öncesi tek hedef üç puan olarak belirlendi.

TEK HEDEF GALİBİYET
Ligde son oynadığı Adanaspor karşılaşmasında galibiyeti kaçıran ve Başkan Emin Kar'ın görevinden istifa etmesinin ardından şok üstüne şok yaşayan Samsunspor'da zorlu Antalya deplasmanı öncesi tek hedef 3 puan olarak belirlendi. Kırmızı beyazlılar zorlu ve bir okadar kritik deplasmanının tüm hazırlıklarını tamamladı.

SERİYE SON VERECEKLER
Özellikle ligde oynadığı 5 karşılaşmada sahadan 3 beraberlik 1 galibiyet ve 1'de mağlubiyetle ayrılan Kırmızı beyazlılar'da Antalyaspor deplasmanı öncesi tek hedef beraberlik serisini bozmak ve alınacak 3 puanla taraftarların yüzünü güldürmek. Zorlu karşılaşma öncesi Samsunspor'da Canberk dışında sakat yada cezalı oyuncunun bulunmaması camia'da mutluluk yarattı.

ANTALYASPOR SIKINTILI
Öte yandan ev sahibi Antalyaspor ise adeta Samsun'a kenetlendi. Özellikle geçtiğimiz sezon Sportoto Süper lig'den Ptt 1.lig'e düşen Ege ekibi oyuncu kadrosunda büyük bir revizyona gitsede lig'de 5. haftanın ardından liderlik koltuğuna oturmayı başardı. Antayaspor ise Murat Sözeri ve Ömer'in sakatlıklarının devam etmesi Teknik direktör Engin Korukır'ı sıkıntıya sokuyor.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.