Nesilden Nesile Gönül Köprüsü

Nesilden Nesile Gönül Köprüsü
Yaşlılarımıza Anlamlı Etkinlik.. 'Nesilden Nesile Gönül Köprüsü'

SAMSUN'un Ayvacık İlçesi'ndeki 38 mahalleden yaşları 65 üstünde olan 170 kişi, otobüslerle mahallerinden alındı. Yaşlılar, sosyal sorumluluk projesi kapsamında Kent Müzesi'ni gezip, Lovelet Avm'de yemek yedikten sonra Cinejoy sinemasında 'Babam' filmini izledi.

Metro Holding ve Lovelet AVM'nin ortak düzenlediği 'Nesilden Nesile Gönül Köprüsü' sosyal sorumluluk projesi kapsamında Samsun'un Ayvacık İlçesi'nin 38 mahallesinden 65 yaş üstü 170 yaşlı otobüslerle mahallelerinden alınarak kent merkezine getirildi. Yaşlılardan oluşan grup önce Kent Müzesi'ni gezdi. Burada Samsun'un tarihi ve kültürel özelliklerinin anlatıldığı bölümlerde bilgiler aldı. Ardından Lovelet Avm'de yemek yedikten sonra, Cinejoy sinemasında vizyona yeni giren 'Babam' isimli sinema filmini izledi. Katılımcılarının bazılarının ilk defa müzeye gelip, ilk defa sinemada film izlediği belirtildi. Çalışma ile ilgili bilgi veren Proje koordinatörü, Metro Holding Yönetim Kurulu Üyesi ve 23. Dönem AK Parti Samsun Milletvekili Fatih Öztürk, "2 ay önce yine bir proje kapsamında çocuklarımızı samsun şehrimizde tanıştırmıştık. Bu günde yaşlılarımızı alıp kent merkezine getirdik. Onları sinemayla tanıştırıp müze gezisi yaptıralım istedik. Birçoğu hayatlarında ilk kez sinemaya gidecek. Bu şehrin insanının sosyalleşmesine katkı sağlamaya devam edeceğiz. Bu tür projelerimizi sürdüreceğiz. Yalnızca yolcu taşımakla bu iş bitmiyor. Bu tür projelere diğer gruplarında destek vermesini istiyoruz" dedi.

Etkinlikte Samsun Metro Turizm Yönetim Kurulu Başkanı Hakan Çakır, Lovelet AVM Genel Müdürü Mustafa Süzen, Samsun Gıda A.Ş. Genel Müdürü Yasin Dinler de yer aldı.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.