NEREDE KALMIŞTIK?

Çok kolay gibi gözüken şimdinin ikinci eskinin üçüncü liginden büyük paralar  harcayarak zar zor çıktık. 

Şimdi önümüze bakıp geçmişten aldığımız derslerle yaptığımız hamlelerle, şerefli armamızla, adımızla ve şanımızla geçmişte yaptığımız başarılarla herkesin korkacağı ve gıpta ile izleyeceği  bir Yılport Samsunspor geliyor.  İşin sırrına gelince; disiplin, sevgi, saygı, hedef ve vizyon olunca futbolu fazla bilmene gerek yok, haddini bilsen yetiyor...

TFF 1 Lig'de mola vermeden Süper Lig'e adım atacağımıza inanıyorum. Tranfer çalışmalarımız profesyonelce sessiz ve derinden gidiyor. Sosyal medyayı çok iyi bir şekilde kullanan  başkanımız bile ser veriyor sır vermiyor. Armasında Atatürk, mayasında futbol şehri olan Samsunspor, TFF 1. Lig'de aynı kendisi gibi futbol şehri olan takımlarla mücadele edecek.

Baktığımız zaman Süper Lig'e çıkamayan ve Süper Lig'den düşecek olan üst düzey takımlarla
mücadele edecektir, zorlanacağımızı zannetmiyorum  para var, huzur var. Arkamızda dağ  gibi Yılport Holding var, lütfen kimse dışarıdan karışmasın.TFF 1.Lig'deki takımlar ne kadar büyük olsa bile onların birçoğu bizim gibi finansman anlamında rahat değiller. Tabi bunlar bizim lehimize olan durumlar.

Futbolda duygusallığa yer yok, gidenlere eklenenler de olacaktır. Taraftar istikra'a, oynanan futbola ve alınacak sonuçlara bakar. Yoksa ilk sorgulayacakları kişi hocadır. Bir projeye gelen Ertuğrul Sağlam hocamın artık hocalık hünerlerini TFF1. Lig'de başarılı bir şekilde göstereceğine inanıyorum.

5+1 yabancı oyuncuya ek olarak en az iki tane iyi yerli oyuncu ve geleceğe dönük olarak  hangi lig olursa olsun üç tane de genç transfer bekliyorum. Kalede sorun yok, Nurullah Aslan ve Furkan  Köse ile birlikte altyapıdan alınacak iki kaleci bu ligi götürür.  

20 Temmuz'da Bolu Kampı başlıyor, hayırlı olsun. Geçen sezon ben ve duayen gazeteci  Erdal Cansu ile birlikte Bolu Kampını ziyaret edip uğurlu gelmiş ve sezonu şampiyon olarak tamamlamıştık...

İNŞALLAH BU SEZON DA  KAMPI ZİYARET ETME İMKANIMIZ OLUR VE SÜPER LİG'E ÇIKARIZ.

Saygılar...

Önceki ve Sonraki Yazılar
YAZIYA YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Ümit Gök Arşivi
SON YAZILAR