NEFESLERİ KESEN BİR MAÇ

Yılport Samsunspor geçtiğimiz hafta Kastamonu'da aldığı şok mağlubiyetin ardından TFF 2.Lig'de alt sıralarda yer alan Bayrampaşasporu konuk etti.. 

Ligde üst sıraları yakınsan ilgilendiren bu karşılaşmada Samsunspor sahaya kazanmak için ve lider Keçiören'in puan kaybetmesi düşüncesi ile sahaya çıktı..

Samsunspor taraftarları üzerlerine düşen görevi yine yerine getirerek tribündeki yerlerini aldılar ve takımlarına daha maç başlamadan büyük bir itici güç oldular. Samsunspor da bu yoğun desteği arkasına alarak sahadan mutlak galibiyet düşüncesi ile ayrılmak ve taraftarlarına geçen haftaki mağlubiyeti unutturmak istiyordu.

Bu duygu ve düşünce ile sahaya çıkan Samsunspor ilk yarıds rakip kalede tehlikeli ataklar gerçekleştirsede son vuruşlarda beklenen gol gelmedi ve mücadelenin ilk devresi 0-0 berabere sonuçlandı. Karşılaşmanın ikinci yarısında ise artık izlemekten sıkıldığımız rakip takım oyuncuların vakit geçirmek olaylarına bir kez daha şahit olduk. 

Topu geç oyuna sokmalar, yerden kalkmamalar, Samsunspor’u faullerle durdurup topu vermemek gibi olaylarların akabinde Bayrampaşaspor futbolcu çirkinleştirdi. Bu olaylardan ötürüde Erhan Şentürk sinirlerine hakim olayarak maçtaki ilk sarı kartını gördü ve devamında kırmızı kart görerek takımını 10 kişi bıraktı.

Samsunspor’un sahada 10 kişi kalması sahada takımı tribünlerde ise taraftarları adeta kamçıladı. Bahattin ve Ramazanın oyuna girmesi takıma güç kattı. 90+2 de Samsunspor’un belkide şampiyonşuğu getirecek gol Okan Dernekten geldi. Bahattin ise sahada yatmadık yer bırakmayan Bayrampaşaya son sözü söyledi ve 90+5 de skoru 2-0 getirdi. 

Samsunspor bu galibiyetle Sarıyere ve Keçiörene liderlik için olan inancını şampiyonluk için inadını göstermiş oldu.. Şimdi Niğdesporu da mağlup edip Keçiörene şampiyonluk maçına çıkmaya gitme vakti..

HER ŞEY BÜYÜK SAMSUNSPOR İÇİN!

Önceki ve Sonraki Yazılar
YAZIYA YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Erdal Cansu Arşivi
SON YAZILAR