NEFESLER TUTULDU

NEFESLER TUTULDU
Türkiye Bölgesel Amatör Lig 5'inci Grup'ta yer alan Termespor ve Ladikspor bugün Terme İlçe Stadyumu'nda karşı karşıya gelecek.

Türkiye Bölgesel Amatör Lig'de 37 puanı buluna Termespor evinde 35 puanı bulunan Turuncu Beyazlı Ladik Belediyespor'u ağırlayacak.

SAMSUN DERBİSİ
Samsun'un 2 temsilcisi olan Termespor ve Ladik Belediyespor Terme İlçe Stadyumu'nda oynanacak müsabaka saat 13.30'da başlayacak. Sarı Siyahlı Termespor karşılaşmayı kaybederse Turuncu Beyazlı Ladik Belediyespor puanını 38'e çıkarak Termespor'un üst sırasında yer alacak. Terme İlçe Stadyumu'nda oynanacak karşılaşmayı Hakem Hasbi Dede yönetecek. Termespor konuk ettiği Ladik Belediyespor'u yenerse 3 puanı alıp sırasını korumayı başaracak. Samsun derbisi olarak adlandırılan ve  son derece iyi hazırlanan Termespor ve Ladik Belediyespor sahadan 3 puanı alıp Türkiye Bölgesel Amatör Lig 5. Grup'ta önemli bir galibiyet elde etmek için sahaya çıkacaklar. Türkiye Bölgesel Lig 5. Grup'ta karşılaşacak Termespor ve Ladik Belediyespor karşılaşmasında nefesler tutulacak. 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.