NEDİR BU TARAFTARIN ÇEKTİĞİ?

NEDİR BU  TARAFTARIN  ÇEKTİĞİ?
Bu maçta kendi evinde ve taraftarlarının önünde muhteşem bir atmosferde oynanan maçta da puan kayıplarının art arda gelmesi ile beraber taraftarlar çok hüzünlendi.

SORUMLU KİM?
Son yıllarda Samsunspor'un makus talihi olan final maçlarını geçememe ve son düzlüğe girince anlamsız puan kayıpları yine tekerrür etti. Son düzlüğe gelince öne geçtiği ama skoru koruyamayan bir takımı bu taraftar yıllardır izliyor. 'Bu makus talihi ne zaman dönecek Samsunspor'un?' diyerek feveran etmekteler. Maddi anlamda hiçbir sıkıntı olmamasına rağmen kadronun da ligin en iyi kadrosu olması da bunun sorumlusunun kim olduğunu sorgulatıyor kamuoyuna.

mac-1.jpg 

18 BİN TARAFTAR 90.DK'DA ÜZÜLDÜ
Para istediler para, destek istediler destek verdi Samsunspor taraftarı...Tekkeköy'de olmasına rağmen stadı dolduran 18 bin kişinin önünde daha maçın ilk dakikalarında rakibin sataşmasına uyup gerginlik yaşandı.Dk 36'da kapılan bir topun değerlendirilmesi ile atılan golün sevincini yaşadı Samsunspor Taraftarı. Muazzam desteği ile hiç susmamasına rağmen 89'da gol yenmesi ve 2 puan daha bırakılması taraftarı çok üzdü. 

mac-8.jpg

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum