NEDENİ BU OLMALI

NEDENİ BU OLMALI
Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Demir’i suya zam yaptığı için yaylım ateşine tutan yerel bir gazetenin merkezdeki bir ilçe belediyesinden tam 914,252.000 lira aldığı ortaya çıktı.

Belediyelerin içerisinde bulunduğu ekonomik çıkmazın en büyük nedenlerinin başında basına ödenen paralar olduğu göz önüne alındığında Mustafa Demir’in basın kuruluşlarına bundan sonra ödeme yapmayacağını söylemesi kendisini haklı hale getirdi. Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Demir’in su zammıyla adeta yaylım ateşine tutulmasının arkasındaki nedenin de bu olduğu iddia edilmekte.

haber-gazetesi-ornek-2.png

ARABULUCULARI KABUL ETMEMİŞ
Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Demir basına yapılan fahiş ödemeleri kestikten sonra su zammını bahane ederek sürekli aleyhinde haber yapan bir gazetenin İcra Kurulu başkan yardımcısının Milletvekili Fuat Köktaş’ın iftar yemeğinde başkan Demir’e ‘‘istersen gazetenin genel yayın yönetmeni ile görüştüreyim seni’’ teklifine “Hayır istediğiniz kadar haber yapabilirsiniz” yanıtını verdiği ve teklifi reddettiği iddia edildi.

haber-gazetesi-ornek-3.png

İYİ POLİS-KÖTÜ POLİS ROLÜ OYNARLAR
Bir başka gazetenin genel yayın yönetmeninin kardeşinin de Büyükşehir Belediyesi’ne gittiği ve başkan Demir’le görüşüp kardeşi ile barıştırmak istediği ancak başkan Demir’in kabul etmediği iddia edildi. Kardeş gazetecilerin sürekli olarak bu tür uygulamaları olduğu iyi polis-kötü polis rolleri yaparak belediyelerden istediklerini aldıkları iddia edildi. Gazetelerin belediyelerden aldıkları paralarla ilgili belgeleri zamanı geldikçe yayınlamaya devam edeceğiz.
(Onur Özsoy)

11-021.jpg
 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum