NEDEN ÜZERİNE ALINIYORSUN?

NEDEN ÜZERİNE ALINIYORSUN?
Adem Güney’in neredeyse gazetemiz imtiyaz sahibi Adnan Bahadır’ın yazdığı her yazıyı üzerine alıp tazminat davası açmasına anlam verilemiyor.

     Adnan Bahadır’ın 2009 yılında yazdığı bir köşe yazısı ile ilgili Cumhuriyet Başsavcılığı’na şikayette bulunan Adem Güney, kendisine tanık olarak bulduğu o günkü iki partilinin “Adem Güney’in çevremizdeki lakabı Çakaldır” demelerine de anlam verilememişti. Samsun Cumhuriyet Başsavcılığı’nın 2009/6563 sayılı dosyasındaki bu tanık ifadelerinin ardından şimdi de Adem Güney’in Adnan Bahadır’ın Pazar günler Tarihi Amisos Kentinden Hikayeler başlığı ile yazdığı hikayelere dava açması akıllara “acaba neden üzerine alınıp ta M.Ö ki hikayelere yorum yapıyor?” sorusunu getirdi.

       2300 YILLIK HİKÂYELERDEN RAHATSIZ OLMUŞ

       Adnan Bahadır’ın her Pazar Tarihi Amisos Kentinden Hikâyeler başlığı altında yazdığı ve her fırsatta bu hikâyelerin günümüzle uzaktan yakından ilgisi yok demiş olmasına rağmen Adem Güney’in “şu hikâye bana uyuyor, bu hikâyede ben kastedildim” şeklinde şikayette bulunmasının ardındaki nedenin, işletmecisi olduğu SaSa kafenin kaçak kısımlarının yıkılması ile ilgili yaptığımız haberlerden ötürü  gazeteye baskı kurmak amacını taşıdığı da gelen iddialar arasında.

     İŞTE O DİLEKÇE VE TUTANAKLAR

     Adem Güney’in 2009 yılındaki şikayetine tanıklık eden  Naim Demirtaş ve Mehmet Kaya’nın ifadeleri ile Adem Güney’in Adnan Bahadır’ı Şikayet ettiği dilekçeleri size sunuyoruz;

manset-(1)-001.jpgmanset-(2).jpgmanset-(3)-001.jpg

manset-(3)1.jpgmanset-(4)-001.jpg

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum