NEDEN PANİKLEDİ?

NEDEN PANİKLEDİ?
Hakkında bunca olumlu haber yapılan Çiğdem Karaaslan, neden panikledi?

Kendisi ile ilgili gazetemizce geçmişte onlarca olumlu haber yapılan Çiğdem Karaaslan’ın önceki gün Millet Bahçesi ile ilgili sorduğumuz, 'İhaleyi Kim Aldı?' haberinin ardından panikleyerek gazetemiz hakkında "bana iftira atıyorlar" şeklinde açıklamalar yapması üzerine gazete olarak kendisi ile ilgili geçmişte manşetlerden verdiğimiz bazı haberleri siz değerli okurlarımızın takdirine sunuyoruz. 

MESLEĞİMİZİN GEREĞİNİ YAPIYORUZ
Çiğdem Karaaslan ile ilgili geçmişte yaptığımız onlarca olumlu haberin ardından kamuoyunun merak ettiği Millet Bahçesi ihalesini kimin aldığını sormamızın ardından adeta panikleyerek kamuoyuna ‘bana iftira atıyorlar’ şeklinde açıklamalar yapması akıllara kendisi ile ilgili Denge Gazetesi bunca olumlu haber yaparken kendisinden en ufak beklentisi olmamasına rağmen sadece bir soru sorunca neden bu kadar panikledi sorusunu getirdi.

adsiz-004.png

2-010.png

3-001.png

EŞİNİN ŞİRKETİ ZATEN BU İŞLERİ YAPMIYOR MU?
Çiğdem Karaaslan’ın eşinin şirketiyle ilgili kamuoyunda çıkan haberler üzerine Gençlik ve Spor Bakanlığı 31 Temmuz 2015 te bir açıklama yaparak Eşinin şirketinden 11 proje alındığını açıklamıştı. Bu açıklamalar ışığında kamuoyu Samsun’da yapılacak olan Millet Bahçesi inşaatıyla ilgili ihaleyi kimin aldığını merak etmiş, biz de gazete olarak bunu Çevre ve Şehircilikten sorumlu Ak Parti Genel Başkan yardımcısı Çiğdem Karaaslan’a sormuştuk. Karaaslan’ın yaptığı açıklamalarla ilgili gazetemize gelen yorumları da siz değerli okurlarımızla paylaşıyoruz.

kose-yorumu-001.jpg

mansetteki-yorumlar-001.jpg

yorummm-001.jpg

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
2 Yorum