NEDEN HÂLÂ ALINMADI?

NEDEN HÂLÂ ALINMADI?
Diğerleri görevden alındı, O hâlâ yerinde

      2013 yılındaki Sağlık Bakanlığı’nın Samsun yapılanmasını oluşturan Dr. Mustafa Kasapoğlu’nun tavsiyeleri ile göreve getirildikleri iddia edilen eski Kamu Hastaneleri Birliği Genel Sekreteri Dr. Dursun Mehel ve İl Sağlık Müdürü Dr. Yusuf Köksal FETÖ kapsamında görevden alınmış olmalarına rağmen, Halk Sağlığı İl Müdürü Dr. Mustafa Kasapoğlu’nun hâlâ görevden alınmamış olması akıllara hangi siyasetçilerin arkasında olduğu sorusunu getirmekte.

                            GÖREVİNİ YAPMAYAN BAKAN GİTTİYSE O NEDEN DURUYOR

       FETÖ ile gerekli mücadeleyi yapamadığı için görevinden alınan eski İçişleri Bakanı Efkan Ala,  Cumhurbaşkanı’na bu kadar yakın olmasına rağmen görevinden alındı.  2013 yılındaki Samsun sağlık yapılanmasını organize eden ve o dönemde Trabzon Kamu Hastaneleri Genel Sekreterliği görevine atanan Dr. Mustafa Kasapoğlu’nun bugüne kadar görevden alınmamış olmasının arkasında bazı siyasetçilerin olabileceği yorumlarına neden oldu.

                                  İL TEŞKİLATI VE VEKİLLER DE İSTEMİYOR

        Halk Sağlığı İl Müdürü Dr. Mustafa Kasapoğlu ile ilgili bu güne kadar gazete olarak yaptığımız haberlere ve sorduğumuz sorulara cevap vermemiş olan Kasapoğlu ile ilgili İl Teşkilatı’nın ve milletvekillerinin de rahatsızlık duyduğu hatta alınması için gerekli  müdahalenin yapılmış olmasına rağmen il dışındaki bazı siyasetçilerin Kasapoğlu için devreye girip görevden alınması için uğraş verdikleri iddia edildi. Ahmet Ufuk ERKAN

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
9 Yorum