NEDEN ELVİNDER?

NEDEN ELVİNDER?
Büyükşehir Belediyesinin 1500 ün üzerinde personeli olmasına rağmen mahalle muhtarlarını ELVİNDER üzerinden Yeşim Gürsoy’un organizatörlüğünde Amisos Kafe’de toplaması akıllara durgunluk verdi

Tüm belediyeler kendi birimlerinde kurdukları muhtarlık işleri müdürlüğü aracılığı ile veya farklı personelleri aracılığı ile organize etmesine rağmen Büyükşehir Belediyesi’nin ELVİNDER adlı bir dernek üzerinden derneğin yönetiminde bulunan veya derneğin görevlendirdiği Yeşim Gürsoy adlı bayana organize ettirmesi kamuoyunun büyük tepkisini almış durumda.

manset.jpeg

           DERNEK DE YEŞİM GÜRSOY DA AKILLARDA SORU İŞARETİ BIRAKTI

     ELVİNDER’in yöneticisi olan Hakan Leblebicioğlu’nun FETÖ soruşturması kapsamında OMÜ’den ihraç edildiği ve hâlen tutuklu bulunduğu düşünüldüğünde, dernek yönetiminin FETÖ ile bağlantısı olabileceği göz önüne alındığında neden bu derneğin seçildiği akıllarda soru işareti bırakmakta. Öte yandan Yeşim Gürsoy’un daha önce görev yaptığı Mediva ve Gato Hospital  Hastaneleri’nde Finans ve Reklam Sorumlusu olduğu da bilindiğinden, ne kadar başarılı olduğu ortada olmasına rağmen neden Büyükşehir Belediyesi’nin  O’na organizatörlük görevini verdiği de akıllarda soru işaretleri bırakmakta.

      YA FETÖCÜ OLACAKSINIZ VEYA BAŞARISIZ

    Büyükşehir Belediyesi’nin İş verdiği kişilere bakıldığında ya FETÖcü oldukları veya geçmişte yaptıkları işlerde başarısız oldukları açıkça ortada. Hakan Leblebicioğlu’nun yönetiminde olduğu ELVİNDER’e iş vermesi bunun en bariz örneklerinden birisi. Geçmişte yaptığı işlerde başarısız olan ve çalıştığı işletmelerin büyük bir kısmının batması esnasında yönetici ve sorumlu olan Yeşim Gürsoy’a iş vermesi de bu iddiaların ne kadar doğru olduğunun delili olarak kabul edilmekte.

       İŞE ADAM DEĞİL ADAMA İŞ MANTIĞI BUNA DENİR

    Büyükşehir Belediye Başkanı Yusuf Ziya Yılmaz konuşurken dürüstlükten, adaletten bahsetse de icraatlarına bakıldığında eylemleri ile söylemlerinin uyuşmadığı açıkça ortada. Geçmişte yaptığı işlerde başarısız olan Yeşim Gürsoy’a iş temin etmek için FETÖcü yöneticilerin de bulunduğu ELVİNDER üzerinden O’na iş temin etmiş olması akıllara, “İşe göre adam değil adama göre iş mantığı buna denir” söylemini getirmekte. Ahmet Ufuk ERKAN

 

manset-(2)-001.jpgmansett-(1).jpg

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
4 Yorum