'NE YAPSAK HAKKINIZ ÖDENMEZ'

'NE YAPSAK HAKKINIZ ÖDENMEZ'
Samsun'u ve Türkiye'yi uluslararası alanlarda temsil eden milli sporcular ile anneleriyle iftar yemeğinde bir araya gelen Başkan Demir, "Ne yaparsak yapalım annelerimizin hakkını ödeyemeyiz" dedi.

Samsun Valiliği, Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü, Anneler Günü dolayısıyla Samsunlu milli sporcular ve annelerini iftar yemeğinde bir araya getirdi. İftar programına Vali Osman Kaymak, Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Demir, Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü İsmail Kasapoğlu, 30 dalda mücadele veren 130 milli sporcu ile anneleri ve antrenörler katıldı. 

3726bf6c-d35f-4aed-a7dd-c1b1fd5f17f8.jpg

SAMSUNUM-1 GEMİSİNDE ANLAMLI BULUŞMA
Oruçların açılıp dualar edilmesinden sonra Başkan Mustafa Demir, milli sporcularla tanışıp sohbet etti. Samsunum-1 gemisindeki programda konuklara hitap eden Başkan Mustafa Demir, milli mücadelenin 100'üncü yıl dönümü etkinleri kapsamında milli sporcular ve aileleriyle bir araya gelmekten büyük mutluluk duyduğunu söyledi. 

ad891804-3cab-42cb-8673-3431902c7a1e.jpg

'NE YAPSAK HAKLARINI ÖDEYEMEYİZ'
Ulusal ve uluslararası spor müsabakalarında Türkiye'nin ve Samsun'un göğsünü kabartan milli sporcuları tebrik eden Başkan Mustafa Demir, "Allah, yaratma gücünü gösterirken anneleri vesile kılıyor. Dolayısıyla Rabbimizin nezdinde annelerimizin çok özel bir yeri var. Ne yaparsak yapalım annelerimizin hakkını ödeyemeyiz. Bir arada olmaktan büyük mutluluk duydum. Bu vesileyle sporcularımız başta olmak üzere tüm annelerimizin gününü kutluyor, ellerinden ölüyor, şükranlarımı sunuyorum" dedi. Yemeğin ardından masaları tek tek dolaşan Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Demir,  sporcu annelerine günün anısına çiçek hediye etti. Sporculardan branşları ve elde ettikleri derecelerle ilgili bilgi alan Başkan Demir, ardından toplu hatıra fotoğrafı çektirdi.

9aced6e5-2b2c-41c5-a975-5bd0731e54c7.jpg

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.