NE YAMAN ÇELİŞKİ!

NE YAMAN ÇELİŞKİ!
AK Parti Samsun Milletvekili Çiğdem Karaaslan, Kavak'ta yaptığı açıklamada, sözde değil özde çevreci bir parti olduklarını vurgularken, 'özellikle son dönemlerde farklı nedenlerle kaybettiğimiz orman varlığımızı telafi etmek istiyoruz.'' dedi. Bunun üzerine mimarı olduğu Yassıada Projesi yapılırken yok edilen orman varlığı akıllara geldi. 

AK Parti Samsun Milletvekili Çiğdem Karaaslan, Samsun'un Kavak ilçesinde gazetecilere yaptığı açıklamada, sözde değil, özde çevreci bir parti olduklarını, bunun gereğini attığı her adımda yapmaya özen gösterdiğini vurgularken; 'özellikle son dönemlerde farklı nedenlerle kaybettiğimiz orman varlığımızı telafi etmek istiyoruz.'' dedi. Bunun üzerine mimarı olduğu Yassıada Projesi yapılırken kesilen ağaçlar ve yok edilen orman varlığı akıllara geldi. 

karaaslan-1.jpg

BU NE PERHİZ BU NE LAHANA TURŞUSU?
Demokrasi tarihimizde buruk duygularla anımsanan talihsiz süreçle özdeşleşen adanın adı, anımsattıkları nedeniyle halk arasında çoğu kez ‘Yaslı Ada’ diye de anılıyor. 'Demokrasi adası’ yapılması amacıyla önce imara açılan adaya daha sonra da Kültür ve Turizm Bakanlığı tarafından ‘turizm yatırım belgesi’ verilmişti. Son aşamaya gelen projede Adadan kuş bakışı gelen fotoğraflar, Yassıada’da tam bir ağaç katliamı yaşandığını ortaya çıkarmıştı. Yapılan betonarme yapılar sonrası adadaki yeşilliğin büyük oranda yok edildiği görülmüştü.

karaaslan-2.jpg

LAF DEĞİL İCRAAT!
Ağaçları ve orman varlığı yok edilen adanın mimarı, Kavak'ta yaptığı konuşmada, kaybedilen orman varlığının yerine yenisini çok daha güçlü şekilde idame ettirebilme iradesini gösterdiklerini söyledi. Devamında ise şu ifadeleri paylaştı: ''Özellikle son dönemlerde farklı nedenlerle kaybettiğimiz orman varlığımızı telafi etmek istiyoruz. Türkiye dünyada orman varlığını artıran tek ülkedir. Böyle bir önemli misyonumuz var. Gelecek nesillere bir gölge, bir iz bırakabileceğimiz önemli bir kampanyanın parçası.''

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
4 Yorum