NE MESKOM İMİŞ

NE MESKOM İMİŞ
MESKOM hakkında bazı iddialar gündemi meşgul etmeyi sürdürüyor

          Duruşehir’de Sağlık Konutları yaparak sağlıkçılara satan MESKOM’un  resmiyetteki sahibi AK Parti İl Yönetim Kurulu üyesi ve eski sendika başkanı  Ender Kökten olarak gözükmekte. Ancak şirketin perde arkasındaki sahiplerinin, firmanın isminde gizli olduğu ileri sürülmekte. MESKOM isminin asıl sahiplerinin soyadlarının baş harflerinden oluştuğu iddia edilmekte. MESKON’un açılımının ise Dursun  Mehel’in  M harfi, Ender Kökten’in E Harfi, eski Çarşamba Devlet Hastanesi Müdürü Sadık Bozok’un S harfi, Mustafa Kasapoğlunun ise K harfinin birleştirilmesi ile MESKOM olarak tasarlandığı iddia edilmekte.

                         MESKOM TAŞERONLARI İLE HALK SAĞLIĞI TAŞERONLARI AYNI

      MESKOM İnşaat firmasının işlerini yapan firmalar ile Halk Sağlığı’nın İhalelerini alan firmaların aynı firmalar olduğu, Halk Sağlığı’ndan firmalara verilen işlerin yüksek fiyatlarla verildiği, karşılığında ise MESKOM’un işlerinin bedava denecek noktada ucuza yaptırıldığı iddiası ise akıllara durgunluk verecek boyutta.

                         BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ’NDEN DE DESTEK ALIYORLAR

      MESKOM firmasının Büyükşehir Belediyesi’nden de destek aldığı, bunu ise Mustafa Kasapoğlu’nun teyzesinin oğlu olduğu iddia edilen Kültür Dairesi Başkanı Necmi Çamaş üzerinden yaptıkları ve MESKOM firmasının bu sayede çok büyük kârlar elde ettiği iddia edilmekte.

                           FİRMANIN DEFTERLERİ MALİYE TARAFINDAN İNCELENMELİ

      MESKOM İnşaat firmasına iş yapan taşeron veya müteahhit firmaların İl Halk Sağlığı Müdürülüğü’ne ve Büyükşehir Belediye Başkanlığı’na ne kadar iş yaptıkları, firmanın girdi, çıktıları ile Dursun Mehel, Mustafa Kasapoğlu, Necmi Çamaş üçlüsünün ilişkilerinin ortaya çıkarılması için Maliye Bakanlığı’na bağlı İnceleme elemanlarının ve Cumhuriyet Savcılıklarının işbirliği yaparak olayı aydınlatmaları halinde bu iddiaların tamamının doğruluğunun ortaya çıkacağı da gelen bilgiler arasında. Ahmet Ufuk ERKAN

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
7 Yorum