N'DİAYE ÇALIŞKANLIĞI İLE ALKIŞ ALIYOR

N'DİAYE ÇALIŞKANLIĞI İLE ALKIŞ ALIYOR
Kırmızı beyazlıların geçen sezon ortaya koyduğu futbolla herkes tarafından büyük beğeni kazanan Ousmane N'diaye yeni sezon öncesi antrenmanlardaki istekli ve başarılı mücadelesi ile alkış alıyor.

 


 


TARAFTARLARA MESAJ VERDİ 
Samsunspor'un geçen sezon en çok göze çarpan ve karşılaşmalardaki başarılı peformanslarıyla dikkat çeken savunmanın güven veren ismi Ousmane N'diaye yeni sezon öncesi herkese umut verdi. Özellikle antrenmanlardaki istekli ve hırslı çalışması ile Teknik heyetten alkış alan tecrübeli savunmacı yeni sezon öncesi taraftarlara adeta güven oyu verdi. Fatih Kılıçkaya ile iyi bir ikili olduklarını ve yeni sezon'da bomba gibi bir başlanğıç yapmak istediklerini belirten başarılı savunmacı N'diaye; 


İYİ BİR BAŞLANĞIÇ YAPMAK İSTİYORUZ 
"Takım olarak yeni sezon'a en iyi şekilde hazırlanıyoruz. Gerek Kızılcahamam kampında gerekse Samsun'daki çalışmalarda ekip olarak elimizden gelen her şeyi yapmaya çalışıyoruz. Takıdma yer alan genç arkadaşlarımızla iyi bir hava yakaladık. Bu olumlu havayı Pazar günü sahamızda oynayacağımız Adanademirspor karşılaşmasına yansıtarak sezona bomba gibi bir başlanğıç yappmak ve sahadan galibiyetle ayrılmak istiyoruz" 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.