Nasıl Dogecoin Alınır?

Nasıl Dogecoin Alınır?
Dogecoin nasıl alınır sorusunun cevabı için gerekli olan şey yerli bir borsaya üye olmaktır.

Dogecoin nasıl alınır sorusunun cevabı için gerekli olan şey yerli bir borsaya üye olmaktır. Bu borsalardan biri olan Binance Türk’e üye olabilmek için hesap oluştur bölümünden e posta ve şifre bilgilerini girerek kullanım şartlarınızı kabul etmeniz gerekiyor. Hesap oluştur dediğinizde hesabınıza giriş yapabileceksiniz.

Bir sonraki işlem ise hesabınızı doğrulamak olacak. Para yatırma ve çekme limitlerinizi arttırabilmek için e posta, T.C. kimlik numarası ve telefon numarası gireceğiniz ayarlar sekmesindeki doğrulama sayfasına gitmeniz gerekiyor. Nasıl Alınır sitesinde de anlatıldığı gibi adınıza kayıtlı bir bankadan işlem yapacağınız miktarda parayı borsadaki hesabınıza gönderebilirsiniz.

Binance Türkiye ile Para Yatırma

Bitcoin nasıl alınır sorusuna gelmeden önce para yatırmanız gerekir. Para yatırmak için yatırma linkine tıklayarak açılan sayfada TL seçeneğini seçmeniz gerekiyor. Daha sonra karşınıza çıkan bankalardan size uygun olanı seçerek transfer işleminizi gerçekleştirin. Aynı banka hesabına sahip olmanız durumunda transferiniz anında hesabınıza geçecektir. Daha sonra bakiyeler bölümünden yatırdığınız parayı kontrol ederek kripto para alımına başlayabilirsiniz.

Kripto Para Nasıl Alınır?

Nasıl Bitcoin alınır sorusunun cevabı kripto para ile işlem yapanlar tarafından merak ediliyor. Kripto paralardan hangisini alacaksınız öncelikle işlem çiftini seçmeniz gerekir. İşleme girecek iki para birimini seçtikten sonra almak istediğiniz tutarı da girerek alım işlemini gerçekleştirebilirsiniz. Bunun için Nasıl Alınır sitesine de bakabilirsiniz.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.