NABIZLAR YÜKSEK HEYECAN DORUKTA

NABIZLAR YÜKSEK HEYECAN DORUKTA
Yılport Samsunspor'da teknik direktör değişikliğinden sonra merakla beklenen transfer konusu önümüzdeki hafta netleşecek.

Teknik Direktör İrfan Buz'un kırmızı-beyazlı renklere imza atmasından sonra transfer sürecini merakla bekleyen Samsunspor'lu taraftarların beklediği "resmi" haberler önümüzdeki hafta gelecek. Bir süredir İstanbul'da olan Teknik Direktör İrfan Buz ve Genel Menajer Mustafa Aztopal lisetelerindeki isimlerle temaslarını sürdürüyorlar. Merakla bekleyişlerini sürdüren Yılport Samsunspor taraftarları nihayet istedikleri haberlere kavuşacaklar. 

manset-10.JPG

NOKTA ATIŞI TRANSFERLER
Kabarık bir transfer listesi olan İrfan Buz, Samsunspor'a en uygun oyuncularla anlaşabilmek için Genel Menajer Mustafa Aztopal ile birlikte çalışmalara devam ediyor. Kırmızı-beyazlı ekipte kadro yapısını çok fazla şişirilmeden, nokta atışı transferler yapılacak. Savaşan, lider özellikli ve kaliteli transferlerle donatılmak istenen Samsunspor, bu sezona çok iddialı bir şekilde girmeye hazırlanıyor.

manset-11.JPG

BEKLENTİ HAD SAFHADA
Çalıştırdığı takımlarda aidiyet duygusunu ön plana koyarak, takım ruhuna oldukça önem veren Yılport Samsunspor'un yeni Teknik Direktörü İrfan Buz'un mental özellikleri ve disiplini taraftarların iştahını kabartmış durumda. Bu özelliklerinin yanı sıra Buz'un nokta atışı transferler yaparak güçlü bir kadro yapısı oluşturacağına inanan taraftarlar sahada "ısıran" futbolcular görmeyi arzu ederek beklentiyi yükseltmiş durumdalar.

Muhabir
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.