'MÜZİKALLERDEN SEÇKİLER' SANATSEVERLERLE BULUŞACAK

'MÜZİKALLERDEN SEÇKİLER' SANATSEVERLERLE BULUŞACAK
Kontrollü sosyal hayatın başlamasıyla sanat sezonuna hız kesmeden devam eden SAMDOB, en sevilen müzikallerden bölümleri “Müzikallerden Seçkiler” konseriyle sahnesine taşımaya hazırlanıyor. 

Dünya sahnelerinde defalarca sahnelenen, birbirinden eşsiz konulara sahip müzikaller Samsun Devlet Opera ve Balesi sahnesinde bir araya geliyor. “Müzikallerden Seçkiler” piyanolu şan konseri 2 Kasım 2020 Pazartesi akşamı saat 20.00’da Aydın Gün Salonu’nda sınırlı sayıdaki seyircisine kapılarını açmaya hazırlanıyor. “Müzikallerden Seçkiler” konserinde Samsun Devlet Opera ve Balesi sanatçılarından Soprano Sezgi Elhüseyni, Soprano Eda Bingöl Gürkan, Mezzo Soprano Leyla Ceren Koç, Tenor Bilal Doğan ve Bariton Şahan Gürkan yer alırken,sanatçılara konuk sanatçı Piyanist Olga Hasanova eşlik edecek.  Sahnelendiği her dönemde büyük beğeni toplayan eserlerden oluşan “Müzikallerden Seçkiler” konseri repertuvarında; J. Kander’in bestelediği “Chicago” müzikalinden “AllThatJazz”, C. Porter’ın bestelediği “My HeartBelongstoDady” ve “Kiss ME Kate” müzikalinden “SoInLove”, L. Bernstein’ın bestelediği “Candide” müzikalinden “I AmEasiluAssimilated”, “Batı Yakası Hikayesi” müzikalinden “Maria” ve “Tonight”, A. L. Weber’in bestelediği “ThePhantom of the Opera” müzikalinden “ThePhantom of the Opera” ve  “Cats” müzikalinden “Memory”, F. Wildhorn’un bestelediği “Jekyll& Hyde” müzikalinden “Dangerous Game”, S. Flaherty’nin bestelediği “Ragtime” müzikalinden “YourDaddy’s Son” ve J. Bock’un bestelediği “Fiddler on theRoof” müzikaliden “Sunrise&Sunset” parçaları sanatseverler için seslendirilecek. 

        muzikallerden-seckiler.jpg

Konser alanına HES kodu ile girilecek
Sezon başından beri temsil öncesi ve sonrası dezenfeksiyon işlemleri düzenli olarak yapılan Aydın Gün Salonu’nda seyirciler, sosyal mesafe kurallarına göre yeniden ayarlanan oturma düzeniyle temsilleri izleyebilmekte. Sadece 134 kişinin katılım sağlayabileceği konserde sanatseverler maske takılması, ateş ölçümü ve Samsun Valiliği’nin yayınlamış olduğu genelgeyle uygulanmaya başlayan HES kodu kontrollerinin yapılmasının ardından konser alanına giriş yapabilmekteler.  Etkinlikler esnasında da izleyicilerin maske kullanımlarının ve sosyal mesafe kurallarına uyumlarının kontrol ve takip edileceği,Sağlık Bakanlığı tarafından belirlenen pandemi kurallarına harfiyen uyulması hedeflenen etkinliklere aitsezonbiletleri, Samsun Devlet Opera ve Balesi gişesi ve www.biletinial.com internet adresinden temin edilebilir. Samsun Devlet Opera ve Balesi gişeleri hafta içi ve cumartesi günleri saat 10.00-17.00 saatleri arasında, temsil günleri saat 20.00’a kadar açıktır.  
 

Muhabir
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.