MUTLULUĞA YELKEN AÇTILAR

MUTLULUĞA YELKEN AÇTILAR
Çarşambaspor eski teknikdirektörü Cemil cengiz'in 13 Haziran gecesi, Kurupelit düğün salonunda mesleğenin finalini yaşadı.

Başarılı eğitimci Cemil cengizin mutluluğu gözlerinden okunurken, Eşi sevgi cengiz bir o kadar heyacanlı görünüyordu.

Böylesine mutlu bir gecede, Gelin ve damat denizden karaya motorla ayak bastılar, Genç gelin çağla ve genç damat Volkan, kalabalık davetliler tarafından alkışlanarak oyun pistine dansa davet edildiler. Damadın anne ve babası. Hacer ve ömer'in yaşadıkları mutluluk gözlerinden okunuyordu.

Böyle bir mutlu gecede, Sevgi ve Cemil cengiz, Hacer ve Ömer gürdal birlikte davetlileri ağırlayarak hizmet etmeleri taktire şayandı. denize sıfır Kurupelit yazlık düğün bahçesinde, gerçekleşen düğün merasiminde, gelin damat ve davetliler kendilerini piste atarak, müzik eşliğinde doyasıya dans edip çeşitli oyunlar oynayarak düğüne renk kattılar. Gecenin geç saatlerinde gelin ve damadın kesilen pastasıyla alkışlar eşliğinde birbirlerine ikram etmeleri, gecenin en güzel olayıydı.

Müthiş bir gece müthiş bir düğün kalabalık davetli topluluğu, gecenin geç saatlerine kadar Kurupelit semalarını inletmeye yettide arttı bile. Bizde Gazetemiz adına genç çiftlere ömür boyu mutluluklar dileriz. Onur emirza

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.