Müsteşar Yardımcısı Ergen'den Başkan Kul'a Ziyaret

Müsteşar Yardımcısı Ergen'den Başkan Kul'a Ziyaret
Adalet Bakanlığı Müsteşar Yardımcısı Cafer Ergen Terme Belediye Başkanı Şenol Kul’u makamında ziyaret etti.

Aslen Terme'li olan Adalet Bakanlığı Müsteşar Yardımcısı Cafer Ergen Terme Belediye Başkanı Şenol Kul’u makamında ziyaret etti. Ak Parti İlçe Başkanı Ali Kılıç, Belediye Başkan Yardımcıları Kamuran Toker ve Sezai Uzun, Belediye meclis üyeleri, Fen İşleri Müdürlüğü çalışanları, ilçenin sivil toplum örgüt temsilcileri ve inşaatla ilgili sorunu olan vatandaşların da hazır bulunduğu ziyarette Terme Belediyesinin imar sorunları konuşuldu.

İmar mevzuatı konularında yayınlanmış birçok kitap ve makaleleri bulunan Müsteşar Yardımcısı Ergen, Terme ilçesinin imar sorunları konularında Belediye Başkanı Şenol Kul, Belediye Başkan Yardımcısı Kamuran Toker ve Belediye Fen ve İmar Hizmetleri birimleri çalışanlarının sorularını cevapladı.

BİZLERİ GURURLANDIRIYOR

Ergen'in ziyaretinden duyduğu memnuniyeti dile getiren Başkan Kul, Ergen'in Terme'li olması hasebiyle Terme'ye ayrı bir önem verdiğini vurguladı. Kul, “Sayın Müsteşar Yardımcımız Cafer Ergen'in ziyareti ve imar sorunlarımız ile ilgili bilgilendirmeleri bizleri ziyadesiyle memnun etti. Kendisi ilçemize büyük önem veriyor. Bu da bizleri gururlandırıyor. Terme'li hemşehrilerimizin Ankara’da bürokraside olması ilçemiz için çok önemlidir. Kendisine başarılar diliyorum” dedi.

Belediyenin çalışmalarını yakından takip ettiğini ifade eden Müsteşar Yardımıcısı Cafer Ergen Başkan Kul'a çalışmalarında başarılar dileyerek ilçenin imar sorunlarının çözülmesi noktasında destek vermeye hazır olduğunu açıkladı.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.