Müşteriyi Mağdur Eden Kampanya

Müşteriyi Mağdur Eden Kampanya
İstiklal Caddesi Üzerinde bulunan, sporla ilgili bir çok ürün çeşidini yelpazesinde bulunduran Buket Spor kapanacağı için ürünlerinde yüzde 80'e varan indirim kampanyalarına gitti.

"BÖYLE KAMPANYA ANLAYIŞI OLMAZ!"

Kapanacağı için yüksek derecede indirim uygulamasına giren Çiftlik Caddesi üzerinde bulunan Buket Spor'un önü gün boyunca kalabalık şekilde görülüyor. İçeride 20'ye yakın kişinin alışveriş yaptığı, içerideki insanlar çıkmadan dışarıdan kimsenin alınmadığı mağazaya dışarıda bekleyen vatandaşlardan 'Böyle kampanya mı olur? Bizi mağazaya almıyorlar kapıları kilitliyorlar. Böyle kampanya anlayışı olmaz' şeklinde tepkiler geldi. 

YETKİLİLERİN TAVRI KIRICIYDI

Dışarıda bekleyen kalabalığa kibar olmayan şekilde açıklama yapan mağaza yetkililerin bu tavrı birçok kişinin öfkelenmesine ve orayı terk etmelerine sebep oldu. Kampanyadan yararlanmak isteyen müşterilerin ortak isteği kapının kimseye kapatılmaması herkesin özgürce istediği ürünü alabilmesi oldu. Fakat bu kadar yoğun istek olması mağaza çalışanları ve yetkilileri tarafından kulak ardı edildi. Onur EMİRZA

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.