Müşteri Memnuniyeti Odaklı Taşıma Hizmeti

Müşteri Memnuniyeti Odaklı Taşıma Hizmeti
Tecrübeli ve deneyimli bir taşıma firması olarak sizlere hizmet veren kocaeli evden eve nakliyat firması müşteri memnuniyeti odaklı olarak çalışan bir firmadır.

Tecrübeli ve deneyimli bir taşıma firması olarak sizlere hizmet veren firması müşteri memnuniyeti odaklı olarak çalışan bir firmadır. Müşterilerinin eşyalarını kendi eşyaları gibi sahiplenen, kırılmalarını veya çizilmelerini önlemek için özel ambalajlar ile paketleyen, koruma altına aldıktan sonra taşıma işlemini gerçekleştiren firma aynı zamanda firması olarak da hizmet veriyor. Son teknoloji asansörler ve açık – kapalı kasa araçlar ile sizlere hizmet veren firma taşınma işleminizi profesyonel olarak kısa süre de tamamlıyor. Çok ekonomik fiyatlar ile profesyonel olarak taşıma hizmeti veren firma sayesinde herhangi bir eşyanız zarar görmeden taşınma işlemini tamamlayabiliyorsunuz.

Sigortalı ve Güvenli Taşıma

Kocaeli ve Gebze dışında hizmeti veren firmamız taşınmadan önce tüm eşyalarınızı sigortalıyor. Anlaşmalı olduğu sigorta firması tarafından eşyalarınız profesyonel olarak sigortalanıyor ve olası bir kaza durumuna karşın kendinizi hukuki olarak koruma altına almış oluyorsunuz. Taşıma işlemlerine başlamadan önce profesyonel teknik ekip evinize gelerek bir taşıma planı oluşturuyor ve taşınacak eşyaların boyutlarına göre taşıma planını sizlere sunuyor. Bu işlemlerden sonra belirlenen gün ve saatte eşyalarınız taşınmaya başlanıyor. Kısa süre de taşıma işlemi tamamlandığı için taşınma süreci boyunca yorulmuyor veya bir problem ile karşılaşmıyorsunuz. Çok ekonomik fiyatlara profesyonel olarak taşınma hizmeti almak istiyorsanız bizimle iletişime geçebilirsiniz.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.