MUSTAFA ERKANAT HAYATINI KAYBETTİ

MUSTAFA ERKANAT HAYATINI KAYBETTİ
Samsunspor Futbol Kulübü A.Ş. Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı ve İlkadım Futbol Akademi Başkanı Mustafa Kemal Erkanat, covid-19 tedavisi gördüğü hastanede hayatını kaybetti.

Samsunspor Futbol Kulübü A.Ş. Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı ve İlkadım Futbol Akademi Başkanı Mustafa Kemal Erkanat, covid-19 pozitif tanısı konulduktan sonra hastanede tedavisine başlanan ve bir süredir yoğun yoğun bakımda bulunan Mustafa Erkanat bu sabah hayatını kaybetti.

eo3hvx-w4aeifgc.jpg

YERİN ASLA DOLMAYACAK
Yılport Samsunspor, Erkanat'ın vefatının ardından yayımladığı açıklamada,  Görev aldığı süre boyunca kulübümüz ve geleceğimiz olarak gördüğü akademi için tüm enerjisini ortaya koyan, etrafındaki herkes için hayatı güzelleştirmeyi kendine amaç edinen Samsunspor Futbol Kulübü A.Ş. Başkan Yardımcımız Mustafa Kemal Erkanat’ı tedavi gördüğü hastanede kaybetmenin derin üzüntüsü içerisindeyiz. Başkan Yardımcımıza Allah’tan rahmet, başta acılı ailesi olmak üzere sevenlerine, camiamıza ve Türk futboluna başsağlığı dileriz. Yerin asla dolmayacak Mustafa Kemal Erkanat." ifadelerine yer verdi. Erkanat'ın cenazesi covid-19 g tedbirleri kapsamında yarın saat 14.00’de Kıranköy Mezarlığında aile kabristanlığına defnedilecek.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.